Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ET jeszcze ujdzie ale coś mi się wydaje że otwór centrujący jest zbyt mały jak na BMW - ale niech się jeszcze koledzy wypowiedzą

Właśnie mi też się tak wydaje, ale nie jestem pewien.

Opublikowano

wydaje mi sie że sprzedający sam nie wie od czego są te felgi , w BMW 3

średnica otworu centrujacego to 72,5 mm więc aukcja ma się nijak do BMW jak by otwór był wiekszy to jeszcze są pierścienie no ale z mniejszego nic się nie zrobi , seria E36 ma takie jak E46 , seria 5 ma to samo chyba , nie wiem skąd on wziął to 64 a może się pomylił i miało być 74 ?? pisać maila do sprzedawcy bo z 74 na 72,5 są pierścienie np tu

http://www.motoallegro.pl/item481907042_pierscienie_centrujace_do_bmw_e46_e39_72_6_74_1mm.html

i to wydaje mi się optymalne , otwor może mieś 74 a napisał omyłkowo 64

Opublikowano
Chłopie masz prawie nowe auto. Weź instrukcje obsługi i przeczytasz tam jakie wymiary muszą być do twojego auta. ET40 jak dla mnie jest dosyć duże żeby nie wyglądały jak wrzód na ... :)
Opublikowano
seria 5 ma to samo chyba , nie wiem skąd on wziął to 64 a może się pomylił i miało być 74

Mi się właśnie wydaje iż seria 5 ma otwór centrujący srednicy 74mm.

Weź instrukcje obsługi i przeczytasz tam jakie wymiary muszą być do twojego auta. ET40 jak dla mnie jest dosyć duże żeby nie wyglądały jak wrzód na ...

Jak dla mnie ET40 jest w sam raz do E46. Producent daje oryginalne felgi do serii 3 o ET od 35 do 47.

Pzdr,