Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na badaniu wyskoczyl blad "grzanie sondy lambda rzad1"

e36 320i 12.96r. sedan

kupilem na allegro sonde(uzywka).. niby od tego samego modelu, lecz koncowka nie pasuje. kabelki kolorami sie zgadzaja, a co dalej to nie wiem bo tej starej nie wymontowalem..

pytanie czy bedzie pasowac ta z allegro??

widnieja na niej nastepujace symbole:

SIEMENS 5WK9 0171

1748762

jak ktos wie to prosze o pomoc. pozdro

Opublikowano
Kup NOWĄ orginalną a nie używane stare sądy nienadają się do niczego ja kupiłem NOWĄ i mam spokuj nigdy bym niezałożył części używanej do swojego BMW 325I E36 z jakiegoś szrotu
Opublikowano
Kup NOWĄ orginalną a nie używane stare sądy nienadają się do niczego ja kupiłem NOWĄ i mam spokuj nigdy bym niezałożył części używanej do swojego BMW 325I E36 z jakiegoś szrotu

ja tam nie lubie przeplacac ;] np.. padl mi kiedys czujnik polozenia walu. nowy 450zl a dostalem uzywke za 50zl i dziala jak trzeba ;] 400zl w kieszeni ;]

Opublikowano
Jeśli kolory się zgadzają i faktycznie jest sprawna to nie powinno być problemów. Po prostu zamontuj oryginalną wtyczkę do tej sondy z Allegro i powinno działać.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano

Poczekaj aż padnie ci dyfer lub katalizator ewentualnie dwumas :cool2: