Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kupiłem sobie BMW E46 320d na felgach oryginalych BMW 16 calowych i oponach ziomych 225/55/16 w przyszłości chciałbym sobie kupić jakieś fajne aluski tylko niewiem jaki rozmar czy 16 czy 17 no i jakieś oponki niewiem jakie szerokie i jaką wyskokość ???? doradzcie coś klubowicze

Opublikowano

Na lato możesz sobie kupić oryginalny rozmiar 225/45R17

Ja takie mam i letnie i zimowe. Fakt 225 przy zimówka w trójce to jakieś nieporozumienie. Tak jak dzisiaj latałem na prawie nowych (po jednym sezonie) Goodyearach ultra gripach to przepraszam. Dojeżdżę je do końca i więcej szerokich laków na zime nie wstawiam. Gdynym jeszcze raz wybierał to na zime wziąłbym 205

Brot Mit Wurst
Opublikowano
no te zimówki to za szerokie masz racje ale takie już były wiec niebede zmieniał. a na lato to chyba tak jak mówisz 17 calowe felunie wsadze tylno nieiwem czy niebedzie zabradzo taczka???
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
17 na lato mogą być, sam mam takie , ale na Polskich drogach lepiej jeździ się na mniejszych kołach.

Dokładnie.

Co prawda 16 beda jeszcze lepsze bo wiadomo jakie mamy drogi. Chyba ze masz 330 to mniejsze niz 17 Ci nie wejda

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii