Skocz do zawartości

ciekawe dodatkowe wyposazenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe elementy wyposazenia:

-kamera przednia 2x90st

pdf

-lusterko wsteczne z kompasem

pdf

-thermo call, co to jest ??? moze ktos zna niemiecki ?!

pdf

-tuner DVB-T settop-box tv cyftowej

pdf

-oraz moj faworyt, ciekawe jak to dziala ! Ochrona przed kunami :)

pdf

pozdrawiam

mavic

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie to Webasto uruchamiane nie na telefon :0 ale na pilota którego powinieneś mieć, jak to twoje autko to gratuluje :) ja mam prawdopodobnie to samo Webasto. Dowiem się co mam jak zajade na serwis bo miło mnie zaskoczyli.

Mogę dostać pełne info o moim samochodzie zarówno serwisowanie jak i to co miał montowane wychodząc z fabryki. A to wszystko w kilka chwil z czytają z kluczyka. A co jest najpiękniejsze ta usługa wraz z wydrukiem jest za FREE :)

Tak jest jak się kupuje auto w taki sposób że po drodze ginie teczka samochodu :( nie mam ani instrukcji ani książki serwisowej itd a miałem w łapach piękną skórzaną teczkę oglądając autko :/

Opublikowano
Mogę dostać pełne info o moim samochodzie zarówno serwisowanie jak i to co miał montowane wychodząc z fabryki. A to wszystko w kilka chwil z czytają z kluczyka. A co jest najpiękniejsze ta usługa wraz z wydrukiem jest za FREE :)

Info o wyposazeniu tez Ci moge wyslac free :) Historii serwisowej nie widzialem na portalu Bmw. Poszukam jeszcze czy jest taka opcja.

pozdrawiam

mavic

Opublikowano
Chodzi Ci o to po numerze VIN? Może coś przeoczyłem wiec podaj linka. Ale z tego co miałem przyjemność testować są to informacje tylko z grubsza o modelu a mi chodzi o pierdoły aż tak szczegółowe jak np kolo rnici jaką był wyszywany tylny zagłówek haha żartem oczywiście ale wiesz o co chodzi :)
Opublikowano
Chodzi Ci o to po numerze VIN?

Niom takie po vin. Moge Ci cos sprawdzic ale linkow i hasel dostepu dac nie moge.

pozdrawiam

mavic