Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. od jakiegoś czasu wyskakuje mi komunikat CHECK BREAKE LIGHTS. posprawdzałem wszystkie żarówki jakie mam z tyłu. po przyciśnięciiu hamulca świecą sie wszystkie włącznie z trzecim światłem stopu , nawet wtyczki od kabelków posprawdzałem i nic... :( światła świecą normalnie a komunikat dalej wyskakuje. wiecie drodzy koledzy co to może być ????
Opublikowano
Wymień żarówki na nowe. Ważne aby były odpowiedniej mocy bo komputer mierzy wartość pobieranego prądu i na tej podstawie wyświetla komunikaty o spalonych.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
Taki komunikat pojawia sie tez jak padnie switch w pedale hamulca ktory podaje sygnal na te zarowki. Jest on podwojny w celu zabezpieczenia i jak padnie jedna czesc to pomimo poprawnego dzialania zarowek taki komunikat bedzie sie wyswietlal. Tak mialem w E34. Po wymianie switch wszystko wrocilo do normy.

pozdrawiam

mavic