Skocz do zawartości

330xi wady , zalety, opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega zamierza kupić e46 i znalazł takie ogłoszenie : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=682287#682287, prosze wszytskich zorientowanych o opisanie wad zaltet tego modelu a takze opinii o konkretnym egzemplarzu z ogloszenia. Sam nie wiem czy wersja xi to dobry wybór, szczególnieinteresuja mnie opinie użytkownikow tego modelu i zastanawia mnie cena, czy nie jest przypakiem sporo ponizej realnej wartosci rynkowej?

Pozdrawiam

Opublikowano
Cena kolego , prawie o 1/2 zanizona od realnej więc odpuść sobie , w tym handlu nie ma okazji , albo kupisz dobre i za to zapłacisz albo padake / skarbonke / w tych pieniążkach to można kupić 320d przed liftingiem , można tzn. przed 2002 rokiem
Opublikowano
jak na moje to kiepsko spasowane elementy..cena to naprawde super promocja(dziwi mnie zreszta ze ktos kusi sie na auto takie i w tej cenie-tyle to kosztuje skoda z tego roku)..ja swojej za te pieniazki nie kupilem w niemczech a miala przerysowany tylko prawy bok...bylem osobiscie(brakuje jeszcze 2tys euro za uszkodzona) plus oplaty,transport,naprawa... :duh: opinie o takim aucie(ja mam akurat 330xd 204KM)..no coz jezeli kupisz dobra to sie nacieszysz(jak kazdym zreszta autem),jezeli kiepska..a wlasciwie nieuczciwie zrobiona to zawsze klopot..w tym przypadku(4x4 jezeli cos z zawieszeniami bylo) zawieszenia i napedy zabola> Autko z takim napedem sprawia wiele radosci i super sie prowadzi pod warunkiem ze jest ok!!!
Opublikowano
  • Autor
Dla uścisnienia faktów to auto dla mojego kumpla on pokazal mi ze chce je kupić, ja odrazu powiedzialem mu to samo co i wy, ale pomyślałem że zapytam także i was o opinie, które potwierdzają moją teorie. Z tego co wiem najpierw kolega nie mogl się dodzwonic, al ejak sie dodzwonil to gościu powiedział że był malowany jeden bok :) Więc domyślam się że autko było skasowane całe skoro handlarz już mówi że tylko jeden bok :duh:
Opublikowano

xi to świetne auto, choć na najlepsze czyli zimę dopiero czekam. W normalnej eksloatacji w porównaniu ze "zwykłym" BMW rożni się tym, że rzadko zmusza nas do oglądania kontrolki kontroli trakcji. Na razie jakiejś specjalnej stabilności w zakrętach i dużej różnicy (poza ruszaniem z miejsca) w zestawieniu z ww. nie zauważyłem. Może dlatego, że przy Mini Cooperze wszystko wypada blado :) i stałem się ostatnio bardzo wymagający.

Bohater tego postu albo jest totalną padliną z fałszywyi papierami, albo kryzys jest tak głęboki, że nic się nie sprzedaje.

Opublikowano
..to ze rynek jest kiepski to fakt..ja swoja mam w ogloszeniu i oprocz kilkunastu telefonow i jednego ktory doswiadczyl jazdy probnej ale tylko wchodzila zamiana i chcial doplacic to kiepsko,tylko nie widze powodu zeby auto sprzedac za polowe wartosci ,zreszta klient sam mi powiedzial ze pierwsze auto zgodne z opisem i w takim stanie jak na zdjeciu..nie chcial odejsc od autka ale niestety mnie zamiana nie interesowala a chcial golfa 5 plusa zostawic i koniecznie doplacic.. :D
Opublikowano
oprocz kilkunastu telefonow i jednego ktory doswiadczyl jazdy probnej

To bardzo dobry wynik.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Takich promocji jak to BMW z ogłoszenia to nawet w TESCO nie ma :mrgreen: Ja w marcu tego roku za 330i Touring słabiej wyposażoną (bez skóry i navi) z 2000r zapłaciłem 32000zł i to była realna cena. Z tym coś musi być nie tak...