Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
widze ,że bardziej zalezy Ci na wbudowanym BT a nie na dżwięku , fakt , do Alpine wymagany jest interfejs no ale coś za coś, Pioneer z wyższej półki jest ok ale to modele w oznaczeniu od 800 wzwyż
Opublikowano
na dzwieku przedwszystkim!ale srebrna alpina do czarnej calosci jakos dziwnie to widze!nie wspominajac ze samo radio zamiast oryginalu juz dziwnie wyglada!
Czuc respekt do Bmw nawet gdy je masz...
Opublikowano

nowe pioneery już nie grają tak jak dawniej, jak chcesz dobry dźwięk to kup alpine, brzmi dużo lepiej, co do koloru podświetlenia to tylko kwestia wersji, bursztynowy alpine wręcz idealnie pasuje do koloru podświetlenia BMW

tak to wygląda u mnie w e30, kolor podświetlenia wnętrza w bmw raczej się nie zmienił

ps te 6 przycisków po lewej stronie gałki też jest bursztynowe, tylko na fotce wyszły takie żółte

http://lh4.ggpht.com/przem49/SIpMqLG11-I/AAAAAAAACsg/x6WCjWDE2Is/s400/IMG_10.JPG

Opublikowano

ja wlasnie tez mam zamiar wymienic radio i najprawdopodobniej bedzie to ALPINE ale bardzo bym chcial zeby mialo bluetooth, a modul do ALPINE`a to koszt 500zl...

A np. Pioneer DEH-600BT czy niektore JVC maja juz wbudowane,ale pewnie jest cos za cos

przemo tds rzeczywiscie ALPINE pasuje idealnie

Opublikowano
więcej gadżetów za tą samą cenę = niższa jakość użytych komponentów, cudów nie ma, na czymś producenci muszą zaoszczędzić
Opublikowano
więcej gadżetów za tą samą cenę = niższa jakość użytych komponentów, cudów nie ma, na czymś producenci muszą zaoszczędzić

zawsze tak jest , ze wszystkim albo gorsza jakość komponentów