Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry.

Od kilku dni jestem posiadaczem pierwszego w moim życiu BMW, chce doprowadzić to autko do jak najdoskonalszej serii i tutaj mam kilka pytań do posiadaczy BMW e 36 sedan.

Wyposażenie schowka na klucze, jakie klucze i inne narzędzia powinny się tam znajdować?

W którym miejscu i jaki powinien być trójkąt oraz lewarek?

Jak powinny wyglądać oryginalne dywaniki welurowe?

Czy latarka w schowku jest jednakowa w każdym BMW czy były różne?

Czy klapa bagażnika posiadała jakiś plastik ochronny lub wytłumienie u mnie nic tam nie ma i nie wiej czy tak było czy u mnie czegoś brakuje.

Mam to szczęście że trafiło mi się autko oryginalne bez tuningu i pragnę go zachować w jak najlepszym stanie, odpowiedz na te pytania pozwoli mi poszukać odpowiednich elementów aby jak najlepiej odtworzyć auto.

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Klucze sam bym chetnie poogladal bo mam wybrakowane:)

Lewarek na prawo od kola zapasowego, jest specjalne miejsce i uchwyt. Moj trojkat lezy zawsze miedzy aku a podnosnikiem:) Nie bardzo wiem o co chodzi z klapa, mozesz sprecyzowac? Co do latarki to mysle ze wszystkie byly take same...

Opublikowano

Dziękuje za klucze i resztę poisów, co do bagażnika nie zauważyłem że mam na klapie taki plastki z miejscem to przytrzymywania.

Teraz będę szukać wszystkich drobiazgów których nie posiadam.

Pozdrawiam

P.S. Całkowicie nawrucony jestem na BMW