Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam problem polega na tym ze gdy silnik jest zimny nie moge przekroczyc 1500 obr strzela i prawie ze nie moge ruszyc z miejsca strasznie słaby jest po przełaczeniu na lpg wszystko ok chociaz tez wydaje mi sie ze troche go muli po przekroczeniu 3000obr idzie jak burza ale nizej to słabiutko a na pb juz nie wspomne dławi sie i strzela nawet jak silnik jest rozgrzany ,co to moze byc ??? filtr powietrza nowy ,swiece tez,ostatnio byłem na kompie nie pokazał zadnych błedów ale tak mi sie dzieje od 3 dni gdzie sie zimno zrobiło na dworze :( z dnia na dzien coraz gorzej dodam ze silnik gdy jest zimny nie jest katowany pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tak jak kolega mówi sprawdź dolot, ale możne też być przyczyna uszkodzony przepływomierz... odepnij wtyczkę na PB i sprawdź jak silnik się sprawuje. Pozdrawiam :wink:
http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano
hmm dzisiaj pojade do mechanika zobaczymy co powie rano gdy wyjezdzałem z garazu na lpg to samo zero mocy o pb nie wspomne dopiero jak silnik troche sie rozgrzal to wyjechałem oczywiscie strzały tez były jak jest zimny to pracuje tak jaby nie na wszystkie gary pozdr