Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tragiczne w e34? kolego sprawdz stan kloszy, ustawienie itp. nigdy sie nie spotkalem, ze dobrze wyregulowane swiatla byly tragiczne w e34.
Opublikowano
Spróbuj wyczyścic soczewki,czasami to pomaga,ale czasami odbłysniki już kończą żywot.stare żarówki też moga być przyczyną gorszego świecenia.
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Spróbuj wyczyścic soczewki,czasami to pomaga,ale czasami odbłysniki już kończą żywot.stare żarówki też moga być przyczyną gorszego świecenia.

Jesli ma boscha to odblysniki sa w swietnym stanie, nawet gdy ktos jezdzi na 100w. Poprostu wyczysc soczewki, roznica przed i po ogromna.

Pozdrawiam
Opublikowano
jak koledzy wcześniej napisali wyczyść soczewki :cool2: , mocniejsze żarówki wiele nie pomogą.
Opublikowano (edytowane)

powiem tak jeździłem dośc długo skoda favorit... światła mijania porównujac z bmw to niebo a ziemia (bmw duzo gorsze) światła mam bosha i sa w bardzo dobrym stanie (zero korozji)

A pomogłoby założenie zarówek Osram night breker (cos takiego wyczytałem na forum) ze sa bardzo dobre...

Edytowane przez karol-lolek
Opublikowano

powiem tak jeździłem dośc długo skoda favorit... światła mijania porównujac z bmw to niebo a ziemia

buahahahahahahahah, o k...... :modlitwa: :mrgreen: :twisted2: :clap:

chyba na dlugich kolego :D:D:D

kup sobie stary zatem ksenon z allegro bedziesz mial lepiej niz w favoritce :D

Opublikowano

Kolego jezdziłeś skoda???? skoda ma bardzo dobre swiatła ... może to auto z demoludu i technicznie nie dorównuje BMW, ale swiatla ma bardzo dobre a jak nie jezdziłes to się nie udzielaj w tej kwestii.

Może w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem dresem który sobie montuje chińskie ksenony tylko po to aby swiatła świecily jak na dyskotece :duh:

Może juz bez dogryzania, ja pisze swoje spostrzezenia, macie jeszcze jakies propozycje?? a jak sie czysci te soczewki trzeba rozbierać cały reflektor??

Opublikowano
Ja jestem dresem bo mam chińskie ksenony świecą bardzo dobrze ale wcześniej wyczyściłem soczewki a Ty nie umiesz ich wyczyścic powiem więcej nie umiesz nawet skorzystac z szukajki :twisted2:
Opublikowano

Tak trzeba rozbierac, ale nie wyjmowac.

A z ta skoda to sie usmialem.

Moze to takie zludzenie z Twojej strony po przesiadce z auta ktore nie wie co to soczewka na takie w ktorych soczewka skupia swiatlo tam gdzie ma swiecic, a nie swieci w niebo i na boki oslepiajac innych.

Pozdrawiam
Opublikowano
Dresiarze też mają móżdżki małe ale mają ,z racji tego że mam kombi to po montażu obciążyłem tył i ustawiłem tak żeby nie oślepiac innych ,z policją problemu nie miałem w razie czego przełożę na zwykłe i może łaskawie nie zabiorą dowodu.Przestałem jeżdzic w dresie może się nie czepią a widocznośc znacznie się poprawiła ale Ty nie zakładaj bo to wieś i festyn dla dresów.
Opublikowano
Może w przeciwieństwie do Ciebie nie jestem dresem który sobie montuje chińskie ksenony tylko po to aby swiatła świecily jak na dyskotece

dobrze, ze dodales to moze, ale ta favoritka to przebiles wszystko

skody nie mialem, ale mialem taki samochod marki dacia, ta tez byly soczewki, oooooo chlopie i jak dawaly, favoritka i BMW sie chowa :D

przepraszam za OT ale nie moglem sie powstrzymac

P.S nie mam chinskich ksenonow, mam orginalne swiatla, i zwykle zarowki i jak do tej pory sa to najlepsze swiatla, ktore mialem

Opublikowano
powiem tak jeździłem dośc długo skoda favorit... światła mijania porównujac z bmw to niebo a ziemia (bmw duzo gorsze) światła mam bosha i sa w bardzo dobrym stanie (zero korozji)

A pomogłoby założenie zarówek Osram night breker (cos takiego wyczytałem na forum) ze sa bardzo dobre...

wyczyść najpierw soczewki a zobaczysz że się mylisz. jak juz wczesniej pisałem lepsze żarówki nie pomogą na brud osadzony na soczewkach :nienie: odkręcenie soczewki to moment, 3 śróbki.