Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie!

Właśnie sprzedałem Jeep Grand Cherokee i zastanawiam się nad kolejnym autem. Biorę także pod uwagę X5 z 3.000 silnikiem benzynowy. Proszę podzielcie się opinią dot. spalania oraz innymi cennymi uwagami. Do BMW mnie nie przekonujcie, bo 2'gim moim autem jest E39.

Dzięki i pozdrawiam

Pozdrawiam

Eulem

E39 [E34/E36]

a tu gram: http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=227838

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Dzięki wielkie. Od jutra zaczynam poszukiwania i już na 9'tą mam 3.0 d do obejrzenia... dalej zobaczymy. Raz jeszcze dzięki!

Dobry wybór też chciałem X5 3.0i ale po sprawdzeniu ile połyka mam 3.0d.

Opublikowano

słuszna uwaga.

jeśli lubisz emocje - kup manuala. Automaty w X5 są miłe, nowoczesne, bezawaryjne, ale jakos tak bez seksu ten samochód wtedy jeździ :) szukaj silnika 218 KM.

pozdrawiam,

Marcin

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
No to zamykam wątek... pojeździłem X5 3.0d 2006 Sport Paket i... kupiłem VW Touarega 3.0 TDI. Cóż z BMW zostaje mi E39.

Panowie dziękuję za rady i pozdrawiam.

Jak mogłeś takie szkaradztwo.... :twisted2: :twisted2:

Opublikowano

Jak mogłeś takie szkaradztwo.... :

i do tego ten "cygański" wystrój wnętrza... Znajomy wmontował w to jeszcze kolorowy czujnik cofania i dodatkowy GPS, (bo te VW ma niestety słabowite). Jak marsjanie kiedys wylądują, pomylą tego Tuarega z własnym pojazdem, tyle kolorowych światełek, każdemu może się pomerdać... :)

pozdrawiam,

Marcin

• 5 lat później...
Opublikowano
Jeżdzę e53 3.0 i w automacie od niedawna ale zrobiłem juz dwie trasy Polska Anglia i bez ścigania sie z prędkością rzędu 135 km/h zmiescilem sie w dyszce za to na mieście w Londyńskich korkach wyszło mi powyżej 17 , reasumujac apetyt jest :wink:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Też się rozglądam za 3,0 w benie i też niedawno sprzedałem Jeepa Grand Cherokee :D

Jest ktoś w okolicach Stargardu szczecińskiego kto miałby E53 z takim lub innym dla porównania silnikiem? - Pogadać tez chciałem.

Ktoś pomoże?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
3.0i 231KM automat

Spalanie miasto 15-17( wszystko zależy od stylu jazdy) może nawet więcej :D

trasa 11-13 (normalna jazda)

4.4i średnie spalanie na kompie- miasteczko plus szosa 15l/100

Wiek nie gra roli ,ważny jest stan.