Skocz do zawartości

lokalizacja przekaznika webasto.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witajcie. jak powyzej w temacie, orjentuje sie ktos ,gdzie znajduje sie przekaznik z bezpiecznikami do webasto ? dokladnie w ktorym miejscu,poniewaz niebardzo chce kopac po calym samochodzie podejrzewam ,ze pod deska rozdz. obok bezpiecznikow , ale bylbym wdzieczny za podpowiedz . pozdrawiam
Opublikowano
problem jest w tym iz w schowku powinien byc bezpiecznik nr 23 i 20. mam tylko 20,a 23 jest fabrycznie pusty. no i z tego co sie orjentuje to webasto ma osobno jeszcze bezpieczniki razem z przekaznikiem tylko gdzie ? a ten 40 A to jest prawdopodobnie od wentylatora.
Opublikowano (edytowane)
Webasto ma tylko F20, i F47. F23 masz puste i tak powinno być, tak długo jak Twoja wersja nie ma oddzielnej dmuchawy na tył. Edytowane przez pimposh
Opublikowano (edytowane)

Nie ma przekaźnika. Tylko F47 (tak, bagażnik) 15A/20A (zależy od wersji/rocznika).

Tak BTW. F20 jest od IHKA (moduł A/C) ale to oczywiste, że musi Ci to działać.

Sam piecyk Webasto, jak już napisałem F47.

Edytowane przez pimposh
Opublikowano
dziekuje ci kolego, jest to duza pomoc dla mnie ! moj problem polega na tym ,ze na kostce [tej z dwoma grubymi przewodami] brakuje mi napiecia, natomiast na tej wielopinowej jest caly czas napiecie , wiec szukam przyczyny braku zasilania webasta .jeszcze raz dzieki za pomoc. pozdrawiam.