Skocz do zawartości

wymiana uszczelki pod głowica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak naprawde to nie wiem ale chyba uszczelka do wymiany ale najlepsze jest to ze narazie jezdzi , mimo że niedawno wywalił płyn - wymieniłem pompe , termostat , temp w pionie i narazie nie idzie dalej ale weze sa tak twardze ze nie idzie ich zcisnac , myslałem jeszcze o wymianie korka od chłodnicy ale nie sadze ze cos pomoze :mad2:

dzieki za linki

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano
tak naprawde to nie wiem ale chyba uszczelka do wymiany ale najlepsze jest to ze narazie jezdzi , mimo że niedawno wywalił płyn - wymieniłem pompe , termostat , temp w pionie i narazie nie idzie dalej ale weze sa tak twardze ze nie idzie ich zcisnac , myslałem jeszcze o wymianie korka od chłodnicy ale nie sadze ze cos pomoze :mad2:

dzieki za linki

Mi kiedyś też wywaliło prawie cały płyn podczas jazdy przy prędkości 180km/h wyglądało tak jakby spod dolnego węża od chłodnicy ale po sprawdzeniu na kanale wąż siedział na swoim miejscu,brak pęknięć a od spodu mokro i dotej pory nie wiem jak to się stało,zgrzała się tak wskazówka weszła aż na czerwone pole i zapaliła sie kontrolka ostrzegawcza(a kawałek jeszcze przejechałem) mimo to fura nie spuchła i uszczelka wytrzymała a było to po świętach wielkanocnych i do tej pory śmiga!!! pzdr

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.