Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio w moim BMW pojawiły się nieprzyjemne sztuki w przednich drzwiach. Z nasłuchu wynika że do szyby ? ( po delikatnym opuszczeniu szyb stuki jakby ustępują). Z początku myślałem że warsztat który montował alarm ale mechanik rozebrał jeszcze raz boczek lewych drzwi i twierdzi że jest wszystko OK a do prawych się wcale nie dotykał. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem - jakieś podpowiedzi jak poradzić?

pozdrawiam

Opublikowano

Jakbys nie był leń co to od niego coś czuc to bys znalazl , ze w e46 ( i nie tylko) przyczyna dziwnych dzwiekow w drzwiach przednich sa uszczelki.

Co bys nie mial za wygodnie poszukaj :search: czym mozna to na jakis czas wyeliminowac.

Opublikowano
Witam

Ostatnio w moim BMW pojawiły się nieprzyjemne sztuki w przednich drzwiach. Z nasłuchu wynika że do szyby ? ( po delikatnym opuszczeniu szyb stuki jakby ustępują). Z początku myślałem że warsztat który montował alarm ale mechanik rozebrał jeszcze raz boczek lewych drzwi i twierdzi że jest wszystko OK a do prawych się wcale nie dotykał. Czy ktoś może spotkał się z takim problemem - jakieś podpowiedzi jak poradzić?

pozdrawiam

link do ogloszenia kolego tej 330xd http://otomoto.pl/bmw-330-xd-C5745748.html :D
Opublikowano
Kolego ja coś takiego miałem ale w E36, nie wiem jak to wygląda w E46 ale u mnie szyba brzęczała o metalową szynę w środku drzwi-powodem była wysunięta uszczelka gumowo filcowa i przez to także szyba lubiła z prowadnic wypadać.