Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć. Kupiłem sobie nowe lampy i chciałbym wiedzieć jak zabrać się do demontażu tych co teraz mam założone. W ile sobie ewentualnie poradzę, co najpierw odkręcić itp itd. Z góry dzięki za jakiekolwiek rady :)
Opublikowano
Lampy są mocowane na 4 śruby - takie czarne plastykowe - 2 od góry i 2 od dołu. Nie odkręcasz ich - odkręcasz tylko te metalowe, mniejsze śruby, które są wkręcone w te plastykowe. Dobrze jest mieć dłuższy klucz nasadowy żeby odkręcić te 2 śruby na dole lampy - odkręcasz je od góry. Wymiana lampy to w sumie 15 minut pracy :) Powodzenia.

było:

e30 2,0i touring /e30 1,8i coupe /e30 2,5i sedan / e36 323i coupe / e39 523i sedan / e39 525i

Opublikowano
Szukałem pod nazwą demontaż, wyjęcie, wymiana i wiele innych i znalazłem tylko jak zamontować xenony i jak ktos wyciągał soczewke z E34. Jakbyś był tak miły to pokaz mi ten temat.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.