Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chce kupic dojazdowke do e 60 moze ktos ma badz jakis namiar bo w aso chca 1000 zl haha oraz nie wiem czy wszystkie rozmiary pasuja 16 17 czy 18 cali wiem ze na pewno 5x120 rozstaw prosze o pomoc pozdro
Opublikowano
GDZIE W ASO ZA 500 zl wiem ze w niemczech mozna kupic za okolo 120 e

Nie nie w ASO - tam jeszcze takich promocji nie mają :lol: .Kupiłem od jednego z warsztatów zajmujacych się wyłącznie naprawą BMW.

Opublikowano

Nie nie w ASO - tam jeszcze takich promocji nie mają :lol: .Kupiłem od jednego z warsztatów zajmujacych się wyłącznie naprawą BMW.

Pewnie w BMW Mikołajczak. Też tam kupiłem za ok. 500 PLN.

Opublikowano

Pewnie w BMW Mikołajczak. Też tam kupiłem za ok. 500 PLN.

No BINGO kolego :clap: - przejrzałeś mnie na wskroś.Tak dokładnie u Mikołajczaka je nabyłem.Niedługo czeka mnie zmiana oleju i też tam zajrzę.Jakieś uwagi i spostrzeżenia co do tego warsztatu ???

Opublikowano
Kup kolego ten zapas jak najszybciej! Bo ja nie kupilem i teraz mam. RF rozerwał sie na amen. Autko stoi od ponad tygodnia unieruchomione. poniewaz oponki 275/35 R18 sciagaja od producenta.Tymczasem felga stalowa z dostawa do domku =koszt 245zl(nówka) plus oponka uzywana-wkoncu to tylko kolo zapasowe=koszt 50zl. Pozdrawiam.
Opublikowano
Niedługo czeka mnie zmiana oleju i też tam zajrzę.Jakieś uwagi i spostrzeżenia co do tego warsztatu ???

Zabawne:) Bo niedługo też mnie czeka wymiana oleju :) I też tam. Ciężko powiedzieć coś więcej o tym warsztacie. Auto mam od ponad roku i od początku tam serwisuję, ale nie miałem żadnych większych awarii i nigdy problemów z warsztatem nie było. Praktycznie załatwiam tam tylko sprawy eksploatacyjne. Na pewno jest taniej niż w ASO, a pan Mikołajczak zna się dobrze na tych autach, w moim przypadku nigdy nie miał problemów z właściwą diagnozą. Generalnie jestem zadowolony.

Opublikowano
Niedługo czeka mnie zmiana oleju i też tam zajrzę.Jakieś uwagi i spostrzeżenia co do tego warsztatu ???

Zabawne:) Bo niedługo też mnie czeka wymiana oleju :) I też tam. Ciężko powiedzieć coś więcej o tym warsztacie. Auto mam od ponad roku i od początku tam serwisuję, ale nie miałem żadnych większych awarii i nigdy problemów z warsztatem nie było. Praktycznie załatwiam tam tylko sprawy eksploatacyjne. Na pewno jest taniej niż w ASO, a pan Mikołajczak zna się dobrze na tych autach, w moim przypadku nigdy nie miał problemów z właściwą diagnozą. Generalnie jestem zadowolony.

No ja z obecną 5-ką byłem u nich tylko na wymianie filtra przeciwpyłkowego i skasowaniu inspekcji.Sprawdzili stan ogólny i to wszystko.

Co ja moge powiedzieć o nich : napewno znaja sie na rzeczy i jest taniej niż w ASO !