Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Zgadzam się , chyba najlepsza opcja na pierwszy rzut oka, tylko szkoda że 1.8

:)

http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Mysle ze za 12k to raczej trzeba sie modlic o znosny stan a nie o pelna opcje ;).
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
ja taz mysle ze za ta cene jak nie bedzie spawany z 2 to juz spory sukces. I tak jak ktos mowil, nie widac guzikow od klimy no i ta regulowana kierownica...
Opublikowano
Ze one nie maja szyb w korbotroniku to juz duzy sukces :mrgreen: .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Taaa tjuning sznicer :lol:

Tak jak Saron pisze, za ta cene to najwazniejsze zeby byla nieskladana z paru.

Nerki tragedia ale za to felgi 4 w jednym rozmiarze ciezko dostac w tym wzorze

ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
Wania to skrzela a nie nerki w chromie :norty: :mad2: i jakiś nietypowy tył zderzak :? tylko te felgi na +
Opublikowano
xmariusz byłem oglądać tego Schnitzera ;-) i jechałem nim w zeszłym roku - postitalianiec, stan naprawdę kiepski, foty są z przed 2 lat, połowę kontrolek na pulpicie nie było. Odradzam.
Kupię kierunek biały, lewy do Z3
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://allegro.pl/show_item.php?item=1379575440

A propos z3m, która pojawiła sie wczoraj.

Zebyscie nie mysleli, ze jak kupilem e92 to juz wybilem sobie z glowy zm3 :P

Z racji fakt, ze czesto przebywam w Gorzowie, wczoraj umowilem sie ze sprzedajacym na ogladanie tej emki.

Dzis pojechalem tam rano podekscytowany....przejde od razu do konkretow.

Zmierzylem lakier: generalnie nie jest zle od 160-270 mikronow, tylko maska na skraju poszpachlowana poza zakres pomiarowy mojego miernika czyli ponad 1mm :P Przedni zderzak i maska pomalowane tragicznie, ale to naprawde tragicznie! Sam bym to lepiej zrobil, choc nigdy nie lakierowalem :) Auto musiało miec lakkiego dzwonka w przód, ale komora silnika, przednia belka, podłużnice, kielichy nie ruszone (oryginalna warstwa lakieru) Prawy reflektor trzymał się na jednym uchu, a żeby nie ruszał się na wybojach, ktos go podparł.....zgniocionym kartonikiem po żarowce :)

Po rozmowie tel auto mialo byc z Niemiec, 150tys przebiegu, ksiazka serwisowa i komplet kluczykow, stan idealny....Fakty sa takie: auto z Włoch, 216tys przebiegu (pewnie nie zdąrzyli cofnac :) ), ksiazki brak, jeden kluczyk, wnetrze tak zniszczone i zasyfione, jakby auto stalo 5 lat w kurniku lub oborze!!!! Smród nie do wytrzymania. Jeszczy nigdy w zyciu nie wydzialem takiego syfu i smrodu w aucie!! Zenada!!

Plus to bardzo rowno, cicho pracujacy silnik, szybko wkrecajacy sie na obroty, zero problemow z vanosem. Zaobserwowalem tylko lekki wyciek z lewej strony silnika, trudno powiedziec skad dokładnie - Wania nie przejmuj sie, Emki tez dojezdzaja ponad 200tys bez problemow....chyba, ze Wloch tez cofnal licznik :)

Nie jezdzilem bo, gosc mieszkal w lesie i nie dalo rady Zetka ujechac w sniegu :duh:

Generalnie auto do uratowania przy dosc sporym nakladzie kosztow - ciekawe po ilu praniach wnetrza wywabi sie tez smrod??

Stracilem juz nadzieje, ze mozna wyrwac w Polsce ładna z3m....ale poluje nadal! :cool2:

Opublikowano

Houek, nie martwie sie ;) (az tak :D - w razie "wu" bedzie czekac na lepsze czasy). jaka ostateczna cena? moze by zjechal do takiej kwoty ze warto by bylo ja przytulic?

masz moze VIN tej srebrnej M Coupe co ogladales? nr rej. KMY07HE?

Opublikowano
Tak z 3dyszki :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Houek, nie martwie sie ;) (az tak :D - w razie "wu" bedzie czekac na lepsze czasy). jaka ostateczna cena? moze by zjechal do takiej kwoty ze warto by bylo ja przytulic?

masz moze VIN tej srebrnej M Coupe co ogladales? nr rej. KMY07HE?

Nie mam Vinu, ale przed ogledzinami sprawdzilem go i zero historii w bazie bmw....

Po co Ci, jesli wolno spytac? :P

Cena 36tys + oplaty....gosc raczej wie co sprzedaje i nie odda tanio.

Opublikowano
robie rejestr Z3M Coupe w polsce, na chwile obecna mam 8 potwierdzonych sztuk. moze ktos bedzie dzwonil do Zgierza i zapyta sie naszych druciazy o VIN tej czarnej co sprzedaja? :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
robie rejestr Z3M Coupe w polsce, na chwile obecna mam 8 potwierdzonych sztuk. moze ktos bedzie dzwonil do Zgierza i zapyta sie naszych druciazy o VIN tej czarnej co sprzedaja? :)

Myslisz, ze nie probowalem do nich dzwonic? Dzwonilem chyba z 10 razy. Wynik: albo "abonent nieosiagalny", albo nikt nie odbierał :)

Opublikowano
wiesz, zalatani sa ;) Swistar ma z nimi "darmowe" ustawione wiec moze przez niego trzeba sie z nimi kontaktowac? ;)
Opublikowano

Mam podobne wrażenia i doswiadczenia ze Zgierzem. Na Allegro ZM Coupe juz nie ma radia jak na zdjeciu. Od 3 miesiecy jest moje. Co za koleś zeby sprzedac oryginalne radio z tego modelu :mad2: ale chociaż poszlo do oryginału.. bo przecież mój pionieer sie nadawał... To nic ze nie działają 2 przyciski, chociaż zarzekał się sprzedawce, że gra i buczy :)

Waniu to o czym wiem ja:

1 Twoja

2 moja

3 imola rot z warszawy WE 6400F

4 andy hope (dakar gelb)

5 kiedyś koło piły (estoril blau)

6 z warszawy czarna z czerwonym srodkiem na felgach hammann 18" Kiedyś SW 07886, teraz SK 2228R

7 srebrna SG 07900

8 srebrna KMY 07HG

9 żółta do driftów

10 cała oklejona głownie drift tor poznań

Uzupełnisz?

Opublikowano (edytowane)

9 i 10 potwierdzone? Bo pisalem do wlasciciela tej od driftu ale nie odpowiedzial

01. Twoja

02. Moja

03. Czarna - SK 2228R / SW 07886

04. Czarna - EL 645Gk

05. Srebrna - SG 07900

06. Srebrna - KMY 07HE

07. Czerwona - WE 6400F

08. Niebieska - PCH 22YK

ta zolta zarejestrowana na Mcoupe czy jak to tam bylo, widziales ja kiedys? na jakis zdjeciach?

do tych 8 sztuk mam foty ;)

Edytowane przez wania
Opublikowano

masz moze VIN od tej niebieskiej nr8?

Twoj, moj i kolegi z forum od tej czerwonej VIN znamy, przydala by sie reszta bo dzieki temu mamy rok produkcji itp itd