Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
NIe. piotrus23_24 to Piotr C. lat 13 a ten to Edek B. lat 30 z innej miejscowosci. Tak wiec nie wiem co ich laczy po za tym ze Edek jest w znajomych u piotrusia na NK i tego ze piotrus wstawial linki "ze swoimi BMW" a na ktoryms z nich jest wlasnie ten Edek. To nie jego ojciec.
Opublikowano
NIe. piotrus23_24 to Piotr C. lat 13 a ten to Edek B. lat 30 z innej miejscowosci. Tak wiec nie wiem co ich laczy po za tym ze Edek jest w znajomych u piotrusia na NK i tego ze piotrus wstawial linki "ze swoimi BMW" a na ktoryms z nich jest wlasnie ten Edek. To nie jego ojciec.

piotrek czyli połączenie karate kida,harego pottera,słuchacza metalu no i jeszcze najmłodszego w Polsce kierowcy M5 :) :duh:

proponuje juz koniec z tematem - teraz piotr pewnie pojawi sie w merc klubie jako wlasciciel cl65 amg .Ciekawe czy tam tez będą pękały lampy,migaczy itp :).I skąd brac foty ?

Opublikowano

Hahahaha - Paweł a wiesz, że tego nie zauważyłem - pana Edzia :P:P:P

Ale widać, że nasza metoda działa :)

Pozdrawiam serdecznie

P.S. jestem ciekaw czy Piotr23_24 z forum matematyka.pl nauczył się już zamieniać pierwiastki okresowe na zwykłe - no i czy Piotr23_24 kupił już tego quada oraz czy wyjechał z żoną do Włoch i zabrał dzieci (na paszport) :P:P:P

Pzdr,

Zgłaszam do moderacji z prośbą o wyciągnięcie jakiś konsekwencji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie dajcie chłopakowi spokój, w jego wieku każdy z nas żył marzeniami, o prawdziwych zabawkach można było tylko pomarzyć oglądając zagraniczne katalogi. :wink:
Opublikowano
Panowie dajcie chłopakowi spokój, w jego wieku każdy z nas żył marzeniami, o prawdziwych zabawkach można było tylko pomarzyć oglądając zagraniczne katalogi. :wink:

moze i tak, ale takie zachowanie powinno byc podstawa do wyrzucenia z forum. Inni (patrz Macznik) za duzo mniejsze przewinienia dostawali ostrzezenia

Opublikowano

moze i tak, ale takie zachowanie powinno byc podstawa do wyrzucenia z forum. Inni (patrz Macznik) za duzo mniejsze przewinienia dostawali ostrzezenia

:handshake:

....

Opublikowano
profesjonalne śledztwo Panowie...ależ miałem uciechę czytając ten wątek :)

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.