Skocz do zawartości

Szarpie kierownicą przy mocnym skręcie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak w temacie, kiedy skręcam maksymalnie kierownicę w prawo lub lewo (w miejscu), strasznie nią szarpie i cały samochód się telepie...

Poza tym kiedy mam koła prosto kierownica jest przekręcona dosyć mocno w lewo...

Co to może być? Mam pojechać na zbieżność i geometrie czy co robić?

Opublikowano
No tak ale ustawia to dobrze na serwisie a znowu oni nie zrobia tego jak nie bedzie wyremontowany przod... po za tym warto zrobic komnplet od razu bo koszt ustawienia na swerwisie to min 150zl jezdzic tam co miesiac po wymianie kazdego gowienka moze przyprawic o bol glowy ;]
Opublikowano

Wiem, że na 100% jest do wymiany lewy górny wahacz...

Może pojechać na jakiś przegląd czy coś bo jak się okaże, że znowu coś do wymiany... :/

A tak przy okazji jaki może być koszt wymiany paska i regeneracji pompy?

Opublikowano
wachacze i drazki sam sobie mozesz sprawdzic nie musisz komus za to placic zobaczysz czy gumy sa cale i czy nie ma luzow ale powiem ci tak jak juz robisz zrob wszytko i spokoj bo tak wymienisz jedno a za tydzien siadzie drugie tak jest zawsze to nie jest droga inwestycja a masz z glowy