Skocz do zawartości

pompa abs w 318 tds touring 99 rok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie wlasnie wrocilem od mechanika ktory pocieszyl mnie wiadomoscia iz moja pompa padla na amen ale... nie za bardzo chcialo mi sie w to wierzyc wiec podjechalem do drugiego na kompa ktory powiedzial mi iz padl mi jedynie przekaznik pompy abs i tutaj sie schody zaczynaja. otoz przekaznika nie ma w skrzynce z bezpiecznikami jest ponoc w srodku w pompie i pytanie moje brzmi. Czy ktos kiedys wymienial przekaznik w pompie i czy jest to jakas prosta sprawa a zeby wykonac samemu czy wiaze sie to z wywaleniem pompy na zewnatrz demontaz a pozniej odpowietrzanie ukladu. Panowie pomozcie ten abs i asc doprowadza mnie juz do szalu. Kupilem juz 4 nowe czujniki po 360 zlotych za stuke teraz okuje sie ze pompa czy to normalne ????

dziekuje z gory

Opublikowano (edytowane)

Łopatki są plastikowe.

Ja miałem wirnik (łopatki) uszkodzone, ale nie do końca urwane. Co prawda mi powiżej 2000 obr/min się przegrzewał, ale też było cieplej - lato. Pomiżej stała wskazówka temperatury w pionie.

Pozdrawiam

Do moda - proszę usunąć post, niestety nie widzę takiej opcji

Edytowane przez pawlacz
Opublikowano
Łopatki są plastikowe.

Ja miałem wirnik (łopatki) uszkodzone, ale nie do końca urwane. Co prawda mi powiżej 2000 obr/min się przegrzewał, ale też było cieplej - lato. Pomiżej stała wskazówka temperatury w pionie.

Pozdrawiam

no i masz djsully99 odpowiedź na swoje problemy :modlitwa:

A little piece of heaven in my hands
Opublikowano

no i wszystko jasne

pawlacz napisał:

Łopatki są plastikowe.

Pozdrawiam

dzieki naprawde mi pomogles :D

Opublikowano
mię naprawa pompy kosztowała 350zł oczywiście jeśli masz pompę abs+asc :!: tam niema żadnego przekaźnika tylko jest płytka na szeroka kość siada tam jakiś pierdolnik i koniec ale mam magajwera który to robi i działa to ponad rok :!: :dance:
Opublikowano
jeśli chcesz zadzwoń a może rozwiążemy twój problem :!: 512 229 578