Skocz do zawartości

Kompletnie wszystko zgasło w liczniku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szanownych forumowiczów,

Wczoraj po przyjeździe z pracy zostawiłem moja e36 na parkingu i nie była juz jeżdzona tego dnia. Dzisiaj rano po przekręceniu kluczyka w stacyjce okazało się że nic z deski rozdzielczej nie swieci. Zadnych lampek zapalonych, o probie rozruchu nie wspominajac. Jedyne co zauważyłem to to, że czerwona kontrolka z radia, ktora zawsze mruga po zamknieciu autka zaczela sie palic non stop. Centralny zamek również nie łapie i trzeba zamykać oboje drzwi osobno. Czy może to być problem akumulatora, gdyż swego czasu miałem przygodę że też nie chciał odpalić jednak podpiecie przez klemy załatwiło sprawę? Czy może cos innego poważniejszego? dodam ze wczoraj wszystko było jak najbardziej w porządku.

Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję.

Opublikowano
oczywiscie jak wroce to zerkne czy to moze akumulator jest winny, jednak rano czas gonil takze myslalem ze chociaz pewne sugestie uda mi sie zebrac aby wiedziec gdzie ewentualnie szukac gdyby to nie był akumulator, może ktoś sie z podobną usterką spotkał.