Skocz do zawartości

Gdzie szukać przewodów do pompy paliwowej w E46 330XDT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Czy ktoś się może orientuje gdzie znajdę jakieś przewody elektryczne do pompy paliwowej w E46 330XDT? Chodzi mi o to żeby znaleść jakiś kabel na którym można by zrobić dodatkowy ukryty wyłącznik żeby utrudnic odpalenie auta przez niepowołaną osobę. Edytowane przez xyx
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
czy ktos może wie czy pod tylną kanapą z wnętrza kabiny mozna się dostac do przewodów elektrycznych pompy paliwowej?
Opublikowano
ale z tego co widzę na schemacie i zauwazyłem na aukcjach allegro w zbiorniku jest również zanużona pompa paliwa w tym modelu, poprawcie mnie jeśli się mylę??
Opublikowano
Witam. przekaznik 56 bodajze kabel bialy z niebieskim paskiem. jeden przekaznik obsluguje dwie pompy pod kierowca i w zbiorniku. przekaznik znajduje sie w komorze silnika tam gdzie komp silnika czyli od kierowcy podszybie. tak jest w 320d po 2003 ale jeszcze sprawdze
Opublikowano
Sorki. wiec jesli masz 330d to przekaznik K96 (x10156) zasilany z bezpiecznika 54. przekaznik znajduje sie za bezpiecznikami za schowkiem w kabinie. Przekaznik ma wyjscie podwojne (do dwoch pomp) kabelki bialy z niebieskim 1,5mm2. Pozdro
Opublikowano
Hej. Nie ma problemu. Sluze pelnymi schematami do BMW :) Akurat bylem swierzy w temacie bo kolezance zrzarlo kabelek od pompy pod kierowca. Efekt ze auto na zimno palilo za 5 ,6 razem:)