Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedyś pytałem o opinie i porady dotyczące E39, teraz jest duże prawdopodobieństwo, że mój brat kupi taki z 2002r. Widziałem wczoraj 530i sport, czarna 66tys mil wypasione we wszystko, łącznie z tym ekranem z navi i tv. Jest bardzo ładna. Druga stoi dość dalem, ale ma silnik 3,5. Ma łądną jasną skurę i też wszystko, tylko tego tv brakuje. Czy warto się pchać w to 3,5? na papierze to to jeździ tak samo tylko pali sporo więcej.

Opublikowano
530i

A dlaczego??

Tak jak pisałem, na tym, że to V8 (ten dzwięk, ta kultura pracy) jego zalety sie kończą?

nie licząc paliwa, to ileść części dostępnych na ebay'u...

jak to daje rade na gazie?? widzę tego sporo na PLG i nikt nie płakał, ale może tylko uśmiechają sie przez zęby??

• Członkowie klubu
Opublikowano

jak to daje rade na gazie?? widzę tego sporo na PLG i nikt nie płakał, ale może tylko uśmiechają sie przez zęby??

Jeśli gaz, to po co Ci V8 :?:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano

3,5 jest dosc awaryjny, bierz 3,0. A najlepiej 4,4, ale u nas ciezko dostac w dobrym stanie (zreszta 3,0 tez). Sam szukalem i zrezygnowalem, wybor w 3,0d byl duzo wiekszy.

Pzdr

Mex

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano

Jeśli gaz, to po co Ci V8 :?:

a czemu nie?? jakby był wyraźnie mocniejszy to nie wiedzę przeszkód.

Ostatecznie brat kupił......................................audi A8 z 2004r 4,2. piękne auto za psie pieniądze-na aukcji nie było zainteresowanie i kupił za równowartość 37-38tys pln.

dzięki za pomoc i zainteresowanie