Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam chcialem na wstepie sie przywitac, jako ze nastal czas na zmiane samochodu wybor padl na 5( ah te rwd :) ). Za kilka dni jade do niemiec po e34 525 24v .Koledzy szanowni prosze powiedziec na co zwracac uwage przy kupnie? Bedzie to moje pierwsze BMW wiec prosze o porady. Troche sie wachalem,ale jak czytam wiecej forum to tym bardziej chce ten samochod.Od ktorego roku jest poduszka ? Komp pokladowy itp. Celuje w rocznik 92 - 94 i zastanawiam sie czy sedan czy touring,czy rwd czy Xi? Poradzcie.

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg

Opublikowano

Witaj,

w zeszlym roku tez mialem dylemat, niestety mialem tez malo czasu i nie znalazlem z takim silnikiem z jakim chcialem.Przede wszystkim bezwypadkowe, to był dla mnie priorytet i w doskonalym stanie technicznym, zwróć uwage na błotniki, czy nie ma sladów rdzy oraz na podwozie, wiem ze kupujac w Niemcach moze nie byc czasu na badania itp ale sprawdz auto na dziurach, ja przed e34 szukalem e36,ale jak sie przejechalem 5 to mi przeszlo. Nic nie trzesie i nie stuka, autko powinno bezszelestnie pokonywac nierównośći. Ja szukałem jeszcze auta w 100% oryginalnego i takie znalazłem ewentualne przeróbki typu lampy, koła, audio polecam zrobić samemu.

Pozdrawiam i zycze owocntch poszukiwań!

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

Opublikowano
Moim zdaniem sedan ladniejszy ale kombi praktyczne :) Co do rwd i Xi to z rwd mniej problemu i mniejsze spalanie. Jezeli chodzi o uwagi to na poczatku forum jest chyba cos przyklejone na ten temat. Calkiem obszernie :) Polecam.

BMW - Bedziesz Mial Wrazenia

Pozdrawiam

Reaven