Skocz do zawartości

Poduszka pasazera w E 61

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i mam pytanie.

Czy to prawda ze nie mozna wylaczyc poduszki pasazera w E 61 ??

Dzieki z gory za odpowiedzi. Pozdrawiam !

Opublikowano
Nie jest istotne E61 czy E60, poduszka jest aktywna jak siedzi pasażer, jeśli nie jest wyłączona. Sam o tym nie decydujesz. :hand:

I tu jest problem, bo nie wiadomo jaka jest decyzja (zależna od wagi pasażera) :twisted2:.

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Da się wyłączyć. Musisz mieć opcję 470 Mocowanie fotelików dzięcięcych ISOFIX na przednim fotelu pasażera.

Moglbys to rozwinac ?? co to za opcja i skad ja wziac. Swoja droga to troche dziwne zeby w taaaaakim aucie nie mozna bylo tej poduszki normalnie wylaczyc. Chodzi mi tu o przewozenie malutkiego dziecka obok kierowcy na przednim fotelu w foteliku. Jesli jej nie wylacze to jak ma zona z malym jezdzic np. na zakupy albo odwozic drugiego mojego chlopaka do przedszkola. Ja przeciez z nia nie pojade bo ...pracuje.

Po klimatyzacji ktora (w najlepszej swojej wersji) daje lodowatym powietrzem tylko po twarzy jest to druga rzecz ktora to auto totalnie osmiesza. A na foteliku dzieciecym ktory kupilem pisze, ze poduszka musi byc wylaczona i ze to jest obecnie we wszystkich nowoczesnych autach mozliwe. Jak widac bmw jest w tym temacie ...daleko z tylu.

Opublikowano
Moglbys to rozwinac ?? co to za opcja i skad ja wziac.

Jak masz auto i opcji nie masz to będzie problem. Ta liczba to kod wyposażenia jak składasz zamówienie na auto w salonie...

Swoja droga to troche dziwne zeby w taaaaakim aucie nie mozna bylo tej poduszki normalnie wylaczyc. Chodzi mi tu o przewozenie malutkiego dziecka obok kierowcy na przednim fotelu w foteliku. Jesli jej nie wylacze to jak ma zona z malym jezdzic np. na zakupy albo odwozic drugiego mojego chlopaka do przedszkola. Ja przeciez z nia nie pojade bo ...pracuje.

Względy bezpieczeństwa dzieci i nic więcej... Z drugiej strony to miejsce jest najniebezpieczniejsze podczas ewentualnego wypadku...

Po klimatyzacji ktora (w najlepszej swojej wersji) daje lodowatym powietrzem tylko po twarzy jest to druga rzecz ktora to auto totalnie osmiesza.

A to co? Nie masz regulacji nawiewów?

A na foteliku dzieciecym ktory kupilem pisze, ze poduszka musi byc wylaczona i ze to jest obecnie we wszystkich nowoczesnych autach mozliwe. Jak widac bmw jest w tym temacie ...daleko z tylu.

A raczej z przodu, bo na uwadze bezpieczeństwo dzieci swoich klientów... Twojego również :mrgreen:

pozdrawiam

thenygoos

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Względy bezpieczeństwa dzieci i nic więcej... Z drugiej strony to miejsce jest najniebezpieczniejsze podczas ewentualnego wypadku...

Ano jesli tak ujac ten temat to moze i masz racje, nie pomyslalem o tym. Czasem dla wlasnej wygody czlowiek zapomina o najwazniejszych rzeczach. Dziekuje.

A to co? Nie masz regulacji nawiewów?

W tej sprawie juz zakladalem temat, jesli masz ochote to zerknij prosze. W tym temacie jednak nadal upieral sie bede ze ta klima to nieporozumienie.

dzieki i pozdro!