Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o radę jaką polecacie instalację do E39 523i 98/99r. 170KM podwójny Vanos,

tankowałem kilka dni temu auto na Luk'u Pb95 za 3,95zł i jak zobaczyłem LPG - 1,5 zł to aż mnie skręciło, teraz żałuję, że nie wrzuciłem gazu na jesieni, ale straszyli podwyżką akcyzy i się nie zdecydowałem, teraz temat powrócił i mam prośbę o pomoc w wyborze,

rocznie robie 10-12 tys. km(głównie miasto),

chciałbym zmieścić się w 4tys. zł, może trochę więcej

czytałem trochę i wiem, że nic nie wiem, jedni tylko prins, ale to za wysoka półka, inni twierdzą,że stag300 jest super, czytałem, że najlepszy stosunek jakość/cena ma brc i nie wiem jak to aktualnie się przedstawia,

polećcie mi jakiś zestaw: instalka/reduktor/wtryskiwacze/parownik/butla/itd.

gdzie w łodzi lub okolicy znają się na rzeczy(ewentualnie Wawa) i jaka jest aktualna cena poszczególnych instalacji/zestawień?

mam w dokładnie tym modelu KME, spisuje się bardzo dobrze, od kwietnia zeszłego roku zrobiłem 90 tys. km i żadnych większych awarii, zapłaciłem wtedy 4000 i był to dla mnie najdroższy wariant, staga mogłem mieć za 3500 i pewnie spisywałby się tak samo dobrze, teraz powinno być taniej.

www.nowak-motocykle.pl
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie