Skocz do zawartości

POMOCY :-(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam od dwóch tygodni bmw e39 1996r 2.5 V6 24 w automacie. Wczoraj wrocilem jak wrocilem wszystko bylo okey. Dzis rano probowalem ja palic i nic :( Odkrecilem swiece ponalewalem po troszku benzyny na kazdy cylinder i tez nic nawet nie prychnela. Co to moze byc??? Co moge jeszcze sprawdzic??????[/b]

MOD EDIT:

>>> OSTRZEŻENIE za rażące naruszanie regulaminu (i zdrowego rozsądku :duh: )w kwestii tytułowania wątków.

Opublikowano
jak cos to masz R6, a nie V6 :twisted: Dlaczego nieodpala??? Cholera wie, wsumie za duzo nieopisałeś-tylko, że działało, a potem juz nie-przyczyn może być duzo :? Opisz może więcej, jak przedtem chodziła, czy jak ja prubujesz odpalic czy cos sie dzieje itp. a najlepiej ściagnij jakiegoś zaprzyjaznionego znachora-mechaniora, zeby Ci pomógł:D

B-okiem M-ożna W-chodzić

Moja bawarka:

http://polskajazda.pl/Samochody/BMW/5/41749

Opublikowano

Rzędowa 6 a nie V6 :norty:

Na 100% nie czytał regulaminu zaraz Solaris520 zamknie temat :)

a mnie to troche rozbawiło że próbowałeś auto zapalć tak jakby było gaźnikowe i powlewałes mu paliwa w świece :mad2: :twisted2: - kolego jak nie zapaliła to proszę :search: na forum, ponieważ może być milion przyczyn: zawiesiła się pompa lub umarła, sterownik silnika, itd itd...

Najlepsze i najszybsze rozwiazanie to podpięcie się w komputer!!!!!

brokat_
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.