Skocz do zawartości

Luźny niewipięty 2 pinowy wtyk przód

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

dziś wymieniając przednią lewą żarówkę w bmw e46 '99 320i zauważyłem leżący luźno na dole nie podpięty 2 pinowy wtyk nie wiem od czego on jest i gdzie powinien być wpięty z wiążki obok niego idze jeszcze jeden wtyk który jest wpięty w plastikową dolną osłone dodam że nie ma żadnych błędów w samochodzie,

czy któryś z kolegów posiadający bmw e46 mogłby popatrzyć gdzie jest wpiety ten wtyk od góry można to sprawdzić tylko z lampą z góry dzięki http://grz3.ovh.org/photo/wtyk.jpg

Edytowane przez GrZ3
Opublikowano
:8) panowie problem rozwiązany wtyczka była od drugiego sygnału :dance: nawet nie wiedziałem że bmw ma 2 klaksony, dzięki za pomoc i zainteresowanie tematem
Opublikowano

Też tak miałem, są 2 klaksony i 2 wtyczki :D. Pytałem się kolesia w warsztacie co to to nie wiedział.

Sam się zastanawiałem, ale 2 dni temu zdiąłem akurat nadkole i wpiołem.

Opublikowano
zaraz zaraz... to znaczy ze miales odlaczony klakson??

miałem podłaczony klakson ale tylko prawy, tak jak napisał kolega "Comret" są 2 sygnały prawy i lewy.

dziś zdjąłem nadkole i wpiłem wtyczkę teraz jest taki sygnał jak TIR :lol: