Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanko na które niestety nie znalazłem odpowiedzi na forum,a mianowicie czy oprucz filtru kabinowego (pomiędzy nogami kierowcy i pasażera) są jeszcze jakieś filtry wentylatorem nawiewu (jak np. w E36).Pytam bo jakoś słabo mi wieje nawet kiedy chodzi na max a filter kabinowy zmieniałem jakieś góry dzięki za pomoc.
Opublikowano
patrzyłem na www.realoem.com i jedyny filtr jaki widać w mojej becie to ten przeciwpyłkowy przy podłodze pod deską więc chyba znowu będę musiał tam zanurkować i to szybko bo juz mam problemy z odparowaniem przedniej szyby.
Opublikowano
po wymianie napisz proszę czy pomogło, ja przedwczoraj wymieniłem i jest poprawa ale nie taka żeby móc porównać siłę nawiewu np do vectry b. Dla mnie wieje słabo :( poza tym nie wiem czy nie mam coś spaprane ponieważ na pokrętle zanim dojedziemy od 0 do 1 wykonujemy ok połowy obrotu pokrętłem a nawiew praktycznie nie wieje(choć wentylator słyszalnie zmienia obroty), dopiero na 2,3,4 coś zaczyna wiać. Kurczę musiał bym porównać z inną.... :cry:
Opublikowano
u mnie jest tornado ale wydaje mi sie ze od kiedy wymienilem u mechanika silnik nawiewu ktory mi sie spalil to moc jest nieco slabsza...moze jakis syf zaszedl na filtr...chyba powinienem zajrzec na filtr jak wroce z morza:[
Opublikowano
Ja u siebie też miałem zły nawiew.Zmieniłem filtr pyłkowy i różnica jest kolosalna.Jakbym miał grzywkę to by mi powiewała!
Opublikowano
Ja u siebie też miałem zły nawiew.Zmieniłem filtr pyłkowy i różnica jest kolosalna.Jakbym miał grzywkę to by mi powiewała!

...hehe.zawsze można rzesy nażelowac..hehe.pozdro