Skocz do zawartości

E46 Jak pozbyc sie kontrolki airbagu ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mialo byc dzisiaj naprawione ale niestety ktos obrobil w nocy mojego mechanika. Szybko sprzetu nie bedzie mial a ja nerowo nie wytrzymam wiec mam pytanie jak wylaczyc ta kontrolke zanim mi oczy wypali moze jakis bezpiecznik lub zarowka ale jak ??? Moze ktos ma opis ze zdjeciami :modlitwa:

Moje byle e36325 , e46328 ,e46 318CI obecnie 330CI F/L

http://ilespala.pl/obrazek/2041/3/1

Opublikowano
można zdjąć listwy i odkręci śruby albo od strony bagażnika przy podłużnicach są 4 nakretki wtedy wyjdzie z belka i mocowaniami

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
sorry niewiem jakim cudem tu się to pojawiło odpowiadałem na inny temat

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Trudno mi powiedzieć jak to jest w E46 bo niewiele z tym autem do czynienia ale w E36 masz tak że jak wykręcisz żarówkę z zegarów to jeszcze świeci dioda-na to sposób jest prosty-wkładasz kawałek np chusteczki higienicznej i nic już nie widać :mrgreen:

Ale jeśli ty masz wszytko sprawne w aucie a jakiejś cholery Ci się zaświeciła to nie psuj więcej tylko poczekaj cierpliwie niech Ci ktoś to naprawi.