Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jestem zmuszony do zmiany karoseri teraz mam sedana ale chciałbym coupe skoro już to robię więc pytanie czy zawias pasuje? Tylny most? Albo raczej co napewno nie pasuje i jaki jest koszt za robocizne przy takiej operacji

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
na moje oko to jest to zupełnie nie opłacalne chyba ze masz bude od kupety np bez silnika a u siebie dobry silnik to znien silnik i smigaj ps zawieszenie przód i tył pasuje silnik skrzynia a reszta nie czyli wnetrze i napisz cos wiecej co zamierzasz przekładac czego brakuje itp
przedni napęd jest dla dziewczyn...
Opublikowano
wymiana elementu posiadającego numery identyfikacyjne jest w polskim prawie zabroniona. Jeżeli buda nie nadaje sie do naprawy to tylko pozostaje kasacja, w szczepany już się chyba nikt nie bawi
Opublikowano
no ale jak budą jest zarejestrowa to kto mi zabroni w niej wszystko zmienić więc mam gdzieś prawo w tym momencie

Opublikowano
no ale jak budą jest zarejestrowa to kto mi zabroni w niej wszystko zmienić więc mam gdzieś prawo w tym momencie