Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czemu nie przepadasz za marka michelin?

ja tam w sumie nie wiem, ale moj ojciec non stop na michelinach , szwagier to samo i chwalą tą marke. no to mnie uspokoiłes z tym MADE IN CHINA :mrgreen: z reguły jak mialem napisane na czyms made in china to dobrze tego nie wspominam :|

Opublikowano
czemu nie przepadasz za marka michelin?

ja tam w sumie nie wiem, ale moj ojciec non stop na michelinach , szwagier to samo i chwalą tą marke. no to mnie uspokoiłes z tym MADE IN CHINA :mrgreen: z reguły jak mialem napisane na czyms made in china to dobrze tego nie wspominam :|

miałem w Megane jako fabryczne, sprzedałem je po sezonie to strasznie głośne były więc nie chce już ich w żadnym aucie , aha , jak będziesz kupował zimówki to głosne w przedziale 90-110km/h są również Nokian WR , bardzo dobre na zimę / bierznik w nowych 11mm / ale ja myślałem ze mam coś nie tak z mostem a to opony :)

Opublikowano
ja myślałem ze mam coś nie tak z mostem a to opony :)

hehe, no to jak myślałes, że most wyje a jednak okazało sie to być wyciem opon to faktycznie głośne musza byc. Ja w sumie u ojca w aucie czy u szwagra nie zauważyłem zeby te michelin były głośne... ale moze trafiaja sie modele które tak mają. ja w tym tygodniu juz zabieram sie za kupno tytułowego "osprzętu zimowego" :mrgreen:

a zaraz po oponach będzie skóra :norty:

bardzo fajny komplet jest na allegro który chyba wylicytuje.

oto fotka, po kliknieciu powiekszy sie

http://img171.imageshack.us/img171/5793/4375920034rl0.th.jpghttp://img171.imageshack.us/images/thpix.gif

Opublikowano
zawsze podobała mi się w autach jasna/bananowa czy waniliowa skóra mimo że w domu mam czerwoną ale do waniliowych ścian :mrgreen: co do tej aukcji to ja bym tak oficjalnie na forum nie mówił o niej bo pewnie nie jesteś sam chętny na nią i mogą Cię załatwić w ostatnich sekundach :lol:
Opublikowano
co do tej aukcji to ja bym tak oficjalnie na forum nie mówił o niej bo pewnie nie jesteś sam chętny na nią i mogą Cię załatwić w ostatnich sekundach :lol:

ale wiesz , to nie jest pojedynczy egzemplarz, tylko zakład tapicerski robi to na zamówienie. Także dla kazdego wystarczy :mrgreen:

mi sie tez podobaja bananowe skóry, ale ja mam srebrne auto i nie bardzo to pasuje. banan czy wanilia do ciemnych kolorów raczej sie komponuje.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, powiedzcie mi co jest nie tak z moimi felami... kupiłem na zimę stalówki opisane jako 7J 16EH2 IS 44, oryginalnie mam założone alusy 7J 16H2 IS47... i problem jest taki, że nie mogę założyć stalowych ze względu na to że nie wchodzą mi zaciski hamulców do felg, felga jest jakby źle wyprofilowana jeśli wiecie o co mi chodzi...

Powiedzcie co jest nie tak bo byłem pewny, że będzie pasować a tu zonk....

Opublikowano
kupiłem na zimę stalówki opisane jako 7J 16EH2 IS 44

O ile się nie myle to jest oznaczenie felg od E87.

mam założone alusy 7J 16H2 IS47...

A to są felgi od E46

Mogą być inaczej wyprofilowane.

Pzdr,

Opublikowano
kupiłem na zimę stalówki opisane jako 7J 16EH2 IS 44

O ile się nie myle to jest oznaczenie felg od E87.

mam założone alusy 7J 16H2 IS47...

A to są felgi od E46

Mogą być inaczej wyprofilowane.

Pzdr,

Dzieki za info, też doszedłem do takich wniosków... ale jest jedno dziwne w mojej buni, bo ww. fele stalowe pasują mi na tylną oś bez problemu, a na przednią nie wchodzą z tego powodu że z przodu mam założone inne zaciski hamulców :shock: po prostu są większe od tych z tyłu i stąd cały problem... czy ktoś może wie dlaczego tak jest? moje auto to e46 z kwietnia 2002r...