Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam Was Serdecznie,

niedawno zakupiłem 528 po palaczu jak się okazuje, osobiście nie palę juz od lat. Jadąć nią często spoglądam na mój brzuch sprawdzając czy jeszcze nie zwymiotowałem... poprostu koszmar. Co byście sugerowali zrobić?

Być może gdzieś już ten temat był poruszany na forum, lecz nie mogę się go doszukać.

Dziekuję i Pozdrawiam

jarmay69

Edytowane przez jarmay69
Opublikowano

Współczuję, kupiłem kiedyś hondę od baby. Przy mnie wyrzuciła 7 pustych paczek po Camelach.

Pranie tapicerki powinno zniwelować trochę smrodu, oczywiście boczki i podsufitka (to w niej dużo jest syfu) również. potem różne zapach i po pół roku przejdzie :)

Opublikowano
Witam pojeć do serwisu klimatyzacji oni mają -nie wszyscy ale jest serwisów do groma ,urządzenie nazywa sie ozonator i po takiej kuracji będzie wszystko OK.
Opublikowano

sam palę , ale nie cierpie jak sie pali w aucie. a w moim jakby ktos zapalił to nie ręcze za siebie :norty: a wiec tak moje auto jak kupiłem tez było niebywale zasmrodzone fajkami. wyprałem tapicerke , dywaniki ale przedewszystkim weź sie za podsufitke kolego! zrób test powąchaj fotel i powąchaj podsufitke i bedziesz wiedzial skad masz 70 % smrodu.

ja u siebie napracowalem sie przy tym sporo ale teraz w buni juz pafnie :norty:

pzdr!

to ja zmykam na fajke :D

Opublikowano
Tania metoda, ale czesto podobno pomaga: do miseczki wlej octu i zostaw go na pare godzin. Ja kiedys, b. dawno temu bardzo efektywnie w ten sposob zneutralizowalem stechly zapach w moim duzym fiacie ;)

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
U mnie ozonowanie z odgrzybianiem 20zl

Lol to w KrK chciali za samo odgrzybianie srodkiem PLAK :) 50zl za usluge, asrodek kosztuje 13zl

Musze popytac w krakowie ile ozonowanie kosztuje.

syjam23 daj adres jak bede w Zakopanem to sie przejade.

Opublikowano

Odebrałam auto z myjni, prali tam tapicerki. Czuję że swąd jakby zanikł coś tam jeszcze czuć, pozostaje zatem klima do czyszczenia. Skutkiem ubocznym prania tapicerki jest zniszczenie przycisków przy klimatroniku (tych niebieskich i czewonych), zgłaszam sprawę, a szef stwierdził że takie mogło być przed oddaniem auta do nich (łapki opadają) pytam w serwisie o koszt nowych...250 zł kpl.

Pozdrawiam

jarmay 69

Opublikowano
Witam jeśli podjedziesz do ludzi co maja pojęcie to nie jest szkodliwe trzeba wiedzieć jaka dawka ,nieraz potrzebne sa dwie kuracje ale gwarancja jakości jest 100%ktoś tu pisze o jakims plaku jest to niepoważne ,ozon rozkłada wszystkie smrody i bakterie poczytaj na necie jest tego sporo a sam się przekonasz jest jeszcze jedna metoda rozpylanie srodka ultradzwiękami ale to inna sprawa.
Opublikowano
U mnie ozonowanie z odgrzybianiem 20zl

Witam nie obraż się ale za 2 dych to najlepszy koleś ci tego nie zrobi sam koszt odgrzybiania ,mówię o prawdziwym odgrzybianiu gdzie 0.5 litra środka kosztuje 30 złotych nie licząc ozonowania ,daj adres za dwie dych sam skorzystam.