Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MOJA BUNIA MI PADŁA I NIE ZAPALA ALE NIE ZAWSZE ZASKOCZY OWSZEM LE NIE CHODZI NA WSZYSTKIE CYLINDRY I JAK PRZESTAJĘ DODAWAĆ GAZU TO GAŚNIE ALE W DALSZYM CIĄGU WTRYSKI CHODZĄ I ZALEWA ŚWIECE CO TO MOŻE BYĆ DODAM ŻE TO SILNIK M50 Z WANOSEM
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
DODAM ŻE WYMIENIŁEM JUŻ PRZEKAZNIK OD WTRYSKÓW ALE TO NIE POMOGŁO WSZYSTKIE PŁYNY FILTRY I ŚWIECE NOWE AUTKO CHODZIŁO PIĘKNIE . A TERAZ I NA ZIMNYM I NA CIEPŁYM TO SAMO . CHCĘ GO POSTAWIĆ DO MECHANIKA ALE NIE CHCĘ ABY MNIE NACIĄGNĄL NA NIEPOTRZEBNE KOSZTY WIĘC PROSZĘ O POMOC
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
powiedz jak fachowo zresetować ? zauważyłem też że przy dobrze naładowanym akumulatorze zapala i jezdzi dopuki się nie zgasi drugi raz jest już opisywany problem jutro zmienię akumulator może to jego wina przy kręceniu napięcie spada do 7,8 V może to jest powód . świece wymieniłem jakieś 3 tygodnie temu na ngk 23 wg katalogu podobno .
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano
no i się udało zmieniłem akumulator i jest ok stary musiał mieć jakąś wadę i miał za mały prąd rozruchowy
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano

No ale padł Ci ten akumulator tak z dnia na dzień?

Bo ja miałem wczoraj cały zepsuty dzień z podobnego powodu, w rezultacie musiałem kupić nowy akumulator a że to niespodziewany zakup to kupiłem jeden z najtańszych - teraz martwię się ile pochodzi :worried: Dodam,że ten co kupiłem to Eurostart 74 ah / 680A - wapniowy. Ten co padł to Varta 74 ah i nie wiem czy warto było go kupić skoro padł po 2,5 roku - czyli niewiele po tym na ile była gwarancja.

A Ty jaki kupiłeś?