Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylne wahacze w piątce różniły się czymś konkretnym? Wiem że do kombi są takie same wahacze jak do sedanów z pojemnościami od 3,0 wzwyż, ale jako że nowy to ciut za drogi jest (1800PLN :shock: ) a używek nie mogę nigdzie znaleźć, postanowiłem, że tymczasowo założyłbym wahacz od mniejszej pojemności sedana. Czy taka operacja ma w ogóle sens? Gdyby nie to że potrzebuję wozu "na wczoraj" to bym sobie spokojnie poczekał.

Pozdrówki

• Członkowie klubu
Opublikowano

Oj Marco665 coś Ty zrobił z tym wahaczem - a tulei samych nie da sie wymienić :?:

Szczerze to nie wiem co i jak z nimi - zobacz w ETK.

A co sie stało - popytam mechanika.

Pozdro - Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

Opublikowano

właśnie widzisz, w ETK wahacze na obrazkach wyglądają identycznie, ale numery są inne. Czasem zdarza się że firmy produkują tą samą część pod dwoma różnymi numerami, może i w tym przypadku tak jest.

Co zrobiłem? Za szybko wleciałem w łuk i teraz cierpię, tylne prawe koło mam 1 cm do tyłu cofnięte. Takie są konsekwencje wyłączenia myślenia za kierownicą... :oops:

Opublikowano
właśnie widzisz, w ETK wahacze na obrazkach wyglądają identycznie, ale numery są inne. Czasem zdarza się że firmy produkują tą samą część pod dwoma różnymi numerami, może i w tym przypadku tak jest.

Co zrobiłem? Za szybko wleciałem w łuk i teraz cierpię, tylne prawe koło mam 1 cm do tyłu cofnięte. Takie są konsekwencje wyłączenia myślenia za kierownicą... :oops:

Marco przynaj sie co faktycznie sie działo u Ciebie na pace w aucie:norty:heh...

Jak inne ETK to może byc coś innego...lepiej kup od kombi bo od sedana może nie wytrzymać :mrgreen: jak znowu zaczniesz szaleć na tyłach :twisted2:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

• Członkowie klubu
Opublikowano

Popytam - dam znać.

Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska

• Członkowie klubu
Opublikowano

Byłem, pytałem, i mechanik twierdzi że sa takie same do kombi i sedana - ale :!: - ponoć piasty sie różnią bo są takie z ABs-em i bez. Ty pewnie masz ABS.

Na priva wysyłam Ci namiary do mojego mechanika - powiedział że ma wahacze tylne - jak chcesz zadzwoń i dogadaj się z nim o cenę i przysyłkę i inne warunki ew. zwrotu.

Pozdro - Krzysiek.

BMW E84 2.8iX

BMW E31 840Ci M60B40

BMW Klub Polska