Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ilu konna wersje masz?

jak 163KM to po chipie ok. 202KM

riddick21 pewnie znasz jakiś namiar na hamownie , ale mam automat , przydało by mi się sprawdzić

Opublikowano
riddick21 pewnie znasz jakiś namiar na hamownie , ale mam automat , przydało by mi się sprawdzić

W Gliwicach sa dwie hamownie

łomatko , 70 km ?? to już w Krakowie poszukam , myślałem że w Sosnowcu coś będzie

Opublikowano

To wiem ze montuja chipa i jazda, chodzi mi o zachowanie silnika czy jest to możliwe przy przebiegu 100.00tys czy ma to jakiś wpływ bo słyszałem że z takim przebiegiem sie nie chipuje.

Jak spalanie bo nawet teraz pali na miescie jakoś duzo 9,4l/100km może przez opony bo sa dośc szerokie. Wcześniej miałem 3,0d i w miescie palił 8,5l/100km a moc o wile wieksza.

Opublikowano
To wiem ze montuja chipa i jazda, chodzi mi o zachowanie silnika czy jest to możliwe przy przebiegu 100.00tys czy ma to jakiś wpływ bo słyszałem że z takim przebiegiem sie nie chipuje.

Jak spalanie bo nawet teraz pali na miescie jakoś duzo 9,4l/100km może przez opony bo sa dośc szerokie. Wcześniej miałem 3,0d i w miescie palił 8,5l/100km a moc o wile wieksza.

Moją chipowałem jak miała 245tyś km w dodatku mam automat i jest OK od prawie 2 lat :mrgreen:

Opublikowano

widziałem jeżdżące Golfy z przebiegiem pzred chipowaniem 300tys i spokojnie przejeżdżały bezproblemowo kolejne 60tys po czym zmieniały właściciela w stanie takim że byś się zdziwił :). Swojego schipowałem przy przebiegu 175tys. Nie ważny jest przebieg ale stan układu napędowego. Jak jest ok, to można śmiało chipować, jak nie to najpierw solidny remont, bo nikt nie będzie się chciał tego podjąć.