Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W krotce wybieram sie w dluzsza trase..do Zakopca :) i tak sie zastanawiam ze nie mam zadnych zapasowaych zarowek.mysle sobie warto sie zaopatrzyc bo to koszta niewielkie a z kolei w razie czego po co mam blakac sie po sklepach albo mandat wylapac.

Jakie zarowki o jakich symbolach wchodza do mojej E34?

pozdro!

Opublikowano
jesli chodzi Ci o zarowki do swiatel mijania i drogowych to sa to zarowki o oznaczeniu H1- rozne mozna polecic- jednak czasami nie warto przeplacac za jakies zestawy za 70-100zl. jako zamienniki polecam tungsrramy- w wersji + ileś tam procent światła więcej. ena przystepna i światło dobre. jesli chodzi o tylne zarowki to 21 W z symetrycznymi bolcami. pozdro
Opublikowano

Zarowki symetryczne 21W- wszystkie swiatla tyl oprocz postojowek

Postojowki tyl - zarowki 5W

Oswietlenie tablicy - zarowki walcowe 5W

Zarowki przod - wszystkie lampy wyposazone sa w H1

Postojowki przod - W5W 5W (na wcisk bez oprawki)

Kierunki przod - 21W

Kup tylko zwykle zarowki firmowe - Osram, Hella. Jak nabylem auto wrzucilem po wyczyszczeniu soczewek zarowki Phillips Vision Plus H1. Po 1,5 miesiaca padla jedna, a tydzien pozniej druga. Wiecej nie eksperymentowalem i wrzucilem zwykle HELLA H1 - swieca od roku.

Pozdrawiam