Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy może mi ktoś z was podpowiedzieć gdzie w e46 kombi znajdę tuner TV? w monitorze jest opcja AV w ziązku z tym szukam mozliwości podłączenia dvd lub kamery pod tuner TV.

Czy moze ktoś coś podpowiedzieć?

Opublikowano
hej tuner jest w bagażniku :) pod podłogą , najpierw podnosisz podłogę wyciągasz ten szary wkład pod którym jest koło i patrzysz na część podłogi której nie podniosłeś są tam dwie plastikowe nakretki , odkręcasz je i podnosisz drugą część podłogi :) i oczom ukazuje się tuner tv navi i radio w sumie 5 minut aby się tam dostać - instrukcja podłączenia av jest na forum a konkretnie piny od tunera w które trzeba wpiąć kable - dxwięk oczywiście będzie mono nie spodziewaj się zbyt wiele :cry:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
Tuner odnaleziony tylko ku mojemu zdziwieniu nie przewidzieli tam żadnych gniazd i trzeba wpiąc się w kable.... hm tylko które??? cos mi się kojarzy że czytałem coś takiego kiedyś na forum ale szukam szukam i nie moge tego odnalesć, może kojaży ktoś ten temat???