Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc jak w temacie, mam zamiar zagazować e39 523i 96', naczytałem się trochę na forum jakie sekwencje itp no i ten STAG 300 albo BRC.

Teraz sprawa gdzie. Na ulicy warszawskiej koleś krzyczy 4,5 tys za STAG 300 :doh: To chyba trochę sporo co?

Więc jakby któryś z forumowiczów polecał jakiegoś gaziarza w poznaniu i okolicach to poproszę.

Pozdrawiam

Opublikowano
4500 to duuużo. Naprawdę dużo nawet jeśli ta instalacja byłaby nie wiem jakiej firmy i jakości. Może w Wielkopolsce takie ceny? Ja jeździłem do Siedlec na instalowanie szamba i jeśli zaznaczam znasz się na tym trochę to i Tobie polecam. Kawał drogi ale opłaci się. 2400 za stag300+ 100 za korek we wlewie = 2500. Zostaje Ci 2000 na prawie 900 litrów LPG :D
peace & love
Opublikowano
No właśnie nie znam się więc miło było by pjechac do kogoś kto montuje to do bmw i robi to dobrze. Przecież nie pojadę do Nikosia Wariata do wawy ;], choć w sumie nie wiem ile on sobie życzy za taką przyjemność.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Mogę polecić warsztat w Swarzędzu ul. Kórnicka 25, nie wiem tylko czy zakładają Staga

UIHZ9556.JPG