Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pewnie fajnie gra...tylko jeśli mogę trochę..może niekoniecznie konstruktywnej, ale krytyki zawrzec w tym poście - to tak srednio podoba mi sie estetyka zamontowania tweeterow(mam nadzieje, ze dobrze mowie???) w bocznych przednich slupkach.... osobiscie zastanawiam sie jaki bylby efekt wymiany samych seryjnych glosnikow na jakies lepsze...pozostawiajac caly sprzet i radio seryjne ??!!

Prawo jest sztuką dobra i słuszności ;)

Moje BMW: F32 420d '14, E87 116i '07, a ponadto: F10 520xd '16, F20 118i '15 , X1 sdrive18i '12.

poprzednie: E61 520dT '08, E90 318i '10, E91 318d '07, E87 116i '05, E39 520i '00, E36 318i '93, E34 530i '89, E30 316 '86.

Moja przygoda z BMW od 1990r.

Opublikowano

mnie zamontowanie tweeterow TEZ sie nie podoba ZUPELNIE

ale juz musztarda po obiedzie

tyle chociaz, ze gra

seryjne miejscie tweeterow jest tez zdecydowanie nienajlepsze - za blisko ucha

wymiana glosnikow niewiele da bo wzmacniacz w najzwyklejszym zestawie jest bardzo cienki w barach :-(

na dodatek seryjne radio nie ma wyjscia liniowego - musialem przerabiac to radio

zh
Opublikowano
a ze sie tak zapytam radio profesional ma wyjscie liniowe ?Ja mam ten zestaw z 10 glosnikami i granie jest w miare przyzwoite..ale zawsze moglo by byc lepiej..:)
Opublikowano
a ze sie tak zapytam radio profesional ma wyjscie liniowe ?Ja mam ten zestaw z 10 glosnikami i granie jest w miare przyzwoite..ale zawsze moglo by byc lepiej..:)

nie wiem, ja mam CCC z nawi profi

zh
Opublikowano

poważna inwestycja :) ale uważaj na mrozie z basami xD Widziałem jak znajomi, znajomych na trzeszczącym mrozie zanim nagrzali w kabinie puścili extra basss i pozbyli się tylnej szyby :) :cool2:

Możesz napisać swoje wrażenia :) z jazdy po tym remoncie?

pzdr

Opublikowano

zdecydowanie do tego radia ten zestaw jest przeinwestowany

moglem pojsc w cyfre i wyjsc z radia przez zlacze cyfrowe

bo na dodatkowe radio nie ma ani miejsca ani nie mialem ochoty sie pozbywac sterowania z kierownicy

tzn jest ok, ale w porownaniu z tym co mam w domu ( a mam raptem prosty zestaw NAD plus B&W juz prawie dziesiecioletni) to jest duza przepasc

choc akurat basu nie brakuje w tym aucie ;-)

brakuje tez zmieniarki bo mp3 tutaj by nie pasowalo - wychodza wszystkie mankamenty kiepskich plyt wiec i mp3 by sie nie sprawdzilo

wykonanie tweeterow tez pozostawia wiele do zyczienia choc akurat to ze sa oddalone od ucha jest cudowne ;)

ogolnie rzecz biorac jestem zadowolony z brzmienia choc wiem, ze moglo by byc lepiej z innym radiem

niesmak pozostawil czas montazu i jego jakosc ale coz ja moge biedny zuczek... toz to Ukraina ;-)

P.S.

duza "wada" jest to, ze silnika nie slychac w ogole i przy dobrej muzyce i na dobrej drodze czlowiek nawet nie czuje, kiedy sie pojawia 180km/h

zh
Opublikowano

właśnie byłem ciekaw tych dwóch rzeczy czy zmieniałeś też radio i ogólnie jak to śmiga.

Czytałem że jakiś tam Pioneer ma możliwość bycia kompatybilnym z guziorkami na kierownicy w najlepszym wypadku, ale nigdzie nikt nie wspomina, żaden producent o idrive czy czymś podobnym.

Myślałem że jak na Ukrainie montowałeś to przy kozaczysz :mrgreen: jeszcze z radiem :norty:

Co do śmigania to widać że jakość dźwięku musi robić miazgę sądząc po tym zdaniu z "wadą" :cool2: i chętnie poczytam o tym jak pewnego razu wymienisz radyjko.

Pozdrawiam/Dziękuję :)