Skocz do zawartości

Soczewki Boscha lub ZKW+xenon-poszukuje uzytkownikow, opinii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

warto sie w taki zestaw pakowac? srednio widza mi sie te bajery z ringami i najbardziej leza mi seryjne lampy na soczewkach.

Jak to swieci? Jak z regulacja i uslepianiem? Lampy tak czy tak musze kupic, bo mam durne HB4 w Compactie. Jesli ktos ma porowanie do xenonow w innych lampach (depo, in-pro) to chetnie wyslucham

Opublikowano

kupuj orginalne lampy z soczewka!! zadnych innych podrob itp mam u siebie orginalne lampy BOSCH z soczewka do tego zamontowalem ksenony HID ;) pojechalem na ustawienie swiatel na stacje diagnostyczna, wszystko bez problemu wyregulowane :) wogole zero oslepiania. nikt nie mruga itd :) sprawdzane osobiscie innym autem :)

Warto wykonac taka operacje :)

BMW E36 318i :) 91r ;) czerwien
Opublikowano
kupuj orginalne lampy z soczewka!! zadnych innych podrob itp mam u siebie orginalne lampy BOSCH z soczewka do tego zamontowalem ksenony HID ;) pojechalem na ustawienie swiatel na stacje diagnostyczna, wszystko bez problemu wyregulowane :) wogole zero oslepiania. nikt nie mruga itd :) sprawdzane osobiscie innym autem :)

Warto wykonac taka operacje :)

dzis dzieki jednemu koledze z innego forum sie przekonalem, bo mialem okazje obejrzec na zywo oryg. lampy z soczewka + HIDy - swieci git, nie oslepia :D

Opublikowano
Na ZKW z xenonem na pewno męczysz kierowców z naprzeciwka. Rozbierz lampe to bedziesz wiedzial dlaczego. Sam wlasnie takie mialem i zmienilem na Depo. Inna bajka. Pozdrawiam

a to dlaczego?? napisz kolego.... nikt nie ma zamiaru kupowac lamp dlatego zeby zobaczyc ja od srodka dlaczego zle swieci.... jezeli masz juz doswiadczenie to pisz....

BMW E36 318i :) 91r ;) czerwien
Opublikowano
Na ZKW z xenonem na pewno męczysz kierowców z naprzeciwka. Rozbierz lampe to bedziesz wiedzial dlaczego. Sam wlasnie takie mialem i zmienilem na Depo. Inna bajka. Pozdrawiam

celuje w Bosche

Opublikowano

a to dlaczego?? napisz kolego.... nikt nie ma zamiaru kupowac lamp dlatego zeby zobaczyc ja od srodka dlaczego zle swieci.... jezeli masz juz doswiadczenie to pisz....

Heheh mialem na myśli rozebranie obecnych lamp :wink:

Pisalem juz o tym wczesniej:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=89235&highlight=depo

Zdanie dotyczy ZKW, z Boschem nie mam doświadczenia ale jeśli konstrukcja soczewki jest taka sama to możecie to sobie uwzględnić.

Pozdrawiam