Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak to jest z tymi elektrycznymi szybami i z szyberdachem??przy wyłączonym zapłonie powinny działać czy nie??Bo u mnie generalnie działają tylko dzisiaj raz sie tak zdarzyło że zgasiłem samochód i kawałek szyba podjechała do góry i stała dopiero po włączeniu zapłonu pojechała do końca.
Opublikowano
często spotykam w warsztacie taki numer że do kabla zasilającego jest podłączone zasilanie z zapalniczki wtedy działa zawsze warto sprawdzic

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Jak to jest z tymi elektrycznymi szybami i z szyberdachem??przy wyłączonym zapłonie powinny działać czy nie??Bo u mnie generalnie działają tylko dzisiaj raz sie tak zdarzyło że zgasiłem samochód i kawałek szyba podjechała do góry i stała dopiero po włączeniu zapłonu pojechała do końca.

A w tym czasie ktoś otworzył i zamknął drzwi? :) U mnie tak jest, że po wyłączeniu silnika można regulować szyby, ale jak ktoś otworzy a potem zamknie drzwi to się wszystko wyłącza :D

:)
Opublikowano

Mam identycznie jak RekiNN

Gasze auto, wyciągam kluczyk wszystko gra, otworze drzwi też działają, zamknę drzwi już nie działają, otworze znowu i dalej działają :D