Skocz do zawartości

BMW 730 (Na co należy zwrócić uwage przy kupnie) itp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawiam się nad kupnem beemki popularnej siódemki

Nie mam o nich dużo informacji. Słyszłaem wiele opni np. ze są to bardzo awaryjne, padaki itp. Mimo wszysztko chciałbym blizej się zapoznać z jego obliczem.

Ogólne taki informacjie jak eskploatować, na co uważać, czego nie robić itp

Myślałem żeby kupić np. coś tam walnietą (silnik) i tam wymieniać podzespoły. Pozdro

Z góry dzieki

PS.

Nie szukam fury do jej katowania tylko do spokojnej jazdy i cieszenia się z jej.

Opublikowano

a nauczyli cię czytać :?:

to zacznij od regulaminu

później w opcji szukaj wpisz temat który cię interesuje i naciśnij enter

gotowe :!:

Opublikowano
Witam

Zastanawiam się nad kupnem beemki popularnej siódemki

Nie mam o nich dużo informacji. Słyszłaem wiele opni np. ze są to bardzo awaryjne, padaki itp. Mimo wszysztko chciałbym blizej się zapoznać z jego obliczem.

Ogólne taki informacjie jak eskploatować, na co uważać, czego nie robić itp

Myślałem żeby kupić np. coś tam walnietą (silnik) i tam wymieniać podzespoły. Pozdro

Z góry dzieki

PS.

Nie szukam fury do jej katowania tylko do spokojnej jazdy i cieszenia się z jej.

Hmm...popularne to sa 3ki a 7ki to juz sprawa dla smakoszy.
Opublikowano
a 7ki to juz sprawa dla smakoszy.

Witam

Słyszłaem ze są to bardzo awaryjne, padaki itp.

PS.

buahahahahahaah :clap:

przynajmniej jest sie z czego posmiac w leniwe niedzielne popoludnie!!

wiecej takich tematow :liar:

...

http://images.google.pl/url?source=imgres&ct=img&q=http://www.after-hours-japan.com/forum/download/file.php%3Favatar%3D2927_1256015996.jpg&usg=AFQjCNHOPvQjuY6a3NonAqZpEu-c86ARiw w benzynie!

Opublikowano

Hmm...popularne to sa 3ki a 7ki to juz sprawa dla smakoszy.

:) zgadzam sie !!! :) kolega nie majacy pojecia o samochodach kupil 3 chcial miec malo popularne auto :D teraz sie wkurza bo jadac do pracy mija srednio dziennie 6 czarnych 3 :) a ja jezdzac ta sama trasa zadko trafiam na siudemeczke :) pozdrawiam wszystkich posiadaczy slicznych siudemek :)