Skocz do zawartości

Co to za cudo? Oraz pytanie o lusterka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mojej E46 Touring dla pasażerów kanapy jest coś takiego, jak na rysunku oznaczone cyfrą 21 - co to k.wa jest? Niby w środku podświetlone, ale za cholere tego nie mogę otworzyć przez naciśnięcie...

http://img240.imageshack.us/img240/8835/assspv5.jpg

Od razu pytam o wymiane lusterek - mam założone ori AC Schnitzer, jednak chcę wrócić do serii a te sprzedać. Czy żeby wymienić lusterka trzeba demontować całe boczki drzwi? Czy nie zabije mnie airbag? :)

Opublikowano

Co do tych gniazd zapalniczki - czy one mają jakieś blokady czy co? Klikam na nie palcem, lekko się wduszą, ale nie dają się otworzyć.

I jak jest z tymi lusterkami? Czy żeby je wymienić czeka mnie demolka tapicerki?

Opublikowano

I jak jest z tymi lusterkami? Czy żeby je wymienić czeka mnie demolka tapicerki?

a o jakie lusterka Ci chodzi ???

Opublikowano

O zewnętrzne lusteka. Mam założone lusterka AC Schnizter elektryczne i podgrzewane przez poprzedniego właściciela, ale dał mi też do auta oryginalne. I właśnie te oryginalne chcę założyć.

Więc moje pytanie brzmi - co muszę rozebrać by zmienić lusterka?

Opublikowano
boczek musisz zdjąc, poducha cie nie zabije bo jest przykrecona do drzwi a nie do boczka i czesciowo musisz odchylic wewnetrzną osłone ramki drzwi( chodzi o ten trojkącik zaslepiajacy lusterko od wewnątrz, jest w całości razem z tą osłona)
Opublikowano

Ok, dzięki za pomoc.

Natomiast wyjaśniła się zagadka z zapalniczkami :) Po prostu jakiś wesołek wetknął tam zabawkę z Kinder-niespodzianki :) Już wszystko działa :)