Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chciałbym obniżyć mojego compacta i w związku z tym mam takie pytanie: czy można wsadzić sprężyny jedynie na przód a tył zostawić bez zmian, czy trzeba zmieniać wszystkie 4 sprężyny? Sprężyny której firmy będą dobre i w którym sklepie internetowym można je dostać ? Pozdrawiam posiadaczy compactów i nie tylko :D
Opublikowano
Mialem podobny dylemat, jako ze w compactach tyl i tak siedzi nisko i jak pytalem radzili ze mozna zmienic sprezyny na przodzie tylko. W compacie bez sensu jest obnizac tyl, ktory siedzi i tak nisko (wszystko oczywiscie kwestia ile chcemy obnizyc)... Pozdrawiam!
Opublikowano
chcę wymienić tylko sprężyny, obniżenie około 30-40 przód , tył zostanie taki jaki był, bo teraz to faktycznie wygląda trochę jak wodolot:), a tak będzie klin, także muszę teraz znaleźć te sprężyny w sieci i zamówić i zobaczymy co z tego wyjdzie. A ty Sendra z tego co widzę to jednak nie obniżałeś swojego compacta?
Opublikowano
Nie zdecydowalem sie bo jak mysle o zimie to przy seryjnym zawieszeniu wszelkie zmarzliny czy kamienie walily mi o podloge :/ Jednakze jak diabli chcialbym go posadzic z przodu tak o 30-40mm ale ja myslalem nie o wymianie sprezyn a o kuciu sprezyn na krotsze jako ze na przodzie nieco ponad rok temu byly zalozone nowe kolumny... Pozdrawiam!