Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio pojawił mi się czerwony zegarek obok inspekcji w instrukcji wyczytałem, że dot. wymiany płynu hamulcowego. Może ktoś wie jak to skasować?
Opublikowano
Bylo o tym wiele na forum . Wybierz SZUKAJ i wpisz np. Inspekcja

Bmw e65 745i 03 obecnie

Porsche Carrera 996 04 obecnie

Porsche Cayenne 05 obecnie

Opublikowano
Tak samo jak olejową, tylko trzeba na dłużej zewrzeć piny 7 i 19 gniazda diagnostycznego.. Pamiętaj o drzwiach kierowcy - muszą być zamknięte...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

Dzięki! thenygoos

PS. BMWWMB Napisanie tak samo jak inspekcje olejowa zajęło by Ci tyle samo czasu, ale widzę, że "szukaj było o tym dużo" lepiej się pisze pewnie.

Opublikowano
Tak samo jak olejową, tylko trzeba na dłużej zewrzeć piny 7 i 19 gniazda diagnostycznego.. Pamiętaj o drzwiach kierowcy - muszą być zamknięte...

a dlaczego należy łączyć kabelkiem z diodą czy tam żaróweczką ( :lol: ) . Czy można tego dokonać byle jakim kabelkiem ?

Opublikowano
Dzięki! thenygoos

PS. BMWWMB Napisanie tak samo jak inspekcje olejowa zajęło by Ci tyle samo czasu, ale widzę, że "szukaj było o tym dużo" lepiej się pisze pewnie.

ja nie muszę wiedzieć jak sie to robi - wystarczy, że pamiętam, że już było i umiem odszukać

PawełH