Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam 735 z 92 roku i nie moge jej odpalic,moze ktos mial juz taki problem i moglby podrzucic jakis pomysl co zrobic lub sprawdzic? z gory dziekuje za pomoc!

:mad2:

Opublikowano
Witam,mam 735 z 92 roku i nie moge jej odpalic,moze ktos mial juz taki problem i moglby podrzucic jakis pomysl co zrobic lub sprawdzic? z gory dziekuje za pomoc!

:mad2:

tak - wiele osob mialo taki problem - :search: :search: :search:

Opublikowano
Kolego rozrusznik kreci,po kontrolkach nie widac zeby cos bylo niesprawne,ale mialbym do ciebie pytanie.;czy po przekreceniu kluczyka pompa paliwa powinna nabic cisnienia/chodzi o to czy slychac ja w zbiorniku,sprawdzalem ja na krotko i chodz. :mad2:
Opublikowano

sprawdz czy dochodzi prad so glownego przekaznika

ale raczej dochodzi skoro pompa paliwa pracuje,

ale sprawdz to zeby mozna bylo szukac dalej

e38 m62
Opublikowano
masz go w skrzynce z komputerami od silnika, jezeli nie dochodzi to mogl ci sie przeplic bezpiecznik plytkowy na glownym kablu zasilajacym
e38 m62
Opublikowano
podnies kanape i sprawdz kabel idacy od akumulatora + czerwony i ten gruby i ten cienki powinien miec w pewnym miejscu czarna izolacje i pod ta izolacja ten bezpiecznik w formie plytki
e38 m62
Opublikowano

sprawdz czujnik polozenia walu, wypnij go z listwy i sprawdz opor,

nie chce cie klamac ale powinien byc kolo 600,

ale poszukaj o tym na forum

e38 m62
Opublikowano
Czujnik powinien mieć 520 Ω ± 30 Ω. To że będzie miał prawidłową rezystancje nie gwarantuje jego poprawnego działania. Jeśli będzie uszkodzony mechanicznie.
Opublikowano
witam,panowie sory ze sie nie oddzywalem ale taka mam prace.czujnik polozenia walu jest O,K.dzisiaj podlaczylem akumulator po tygodniu BUMA odpalila.nie wiem co to bylo ale pogrzebalem przy komputerze OBC i zadzialalo.Dziekuje wszystkim za podpowiedzi i za pomoc. :cool2:
Opublikowano
Witam,panowie i znowu to samo,auto nie odpala,wszystko kreci,paliwo dochodzi tylko znowu nie ma iskry.Skonczyly mi sie pomysly i cierpliwosc.Zaprowadzilem BUME do elektryka,zobaczymy co z tego wyniknie.Po odbiorze z warsztatu dam znac co jej dolegalo :mad2: