Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chciałbym zapytać, kto z Was wymieniał przepływomierz, tzn, przy jakim przebiegu? i na jaki? czy zamiennik czy oryginał? i czy to coś poprawiło?
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

Dziwne pytania zadajesz. Przepływomierz wymienia się jak się zepsuje, może to być po 10000km, a może sie nie zepsuć do końca dni samochodu, to nie olej. Jak ci się zepsuje to oczywiste że wymiana na nowy coś poprawi (tak jak wszystkiego co się zepsuje), ne będe pisał co bo jakie pytanie taka odpowiedź.

PS. Jak mi padł zmieniłem na nieorginalny, poprawa gwarantowana, na orginale nie wiem jak chodził samochód bo jak kupiłem to oryginalna przepływka była już padnięta.

Opublikowano
chciałem zebrać takie dane, bo podejrzewam że u mnie jest uszkodzony. A czytałem sporo na forum, i jedni piszą ,że wymiana tylko na oryginał, w ASO conajmniej 1200 zł, a inni wymieniali na z allegro za 250 zł i byli również bardzo zadowoleni. Więc jak widać opinie bardzo podzielone. Było też że ktoś wymienił na zamiennik i d***, ale to może jednak nie był przepływomierz. objaów podobnych jest bardzo dużo, a przyczyna może być różna. Głównie mi chodzi o to kto wymieniał na jakiś nieoryginalny i czuy się sprawdza do tej pory bez zarzutów
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
U mnie się sprawdza, a za przpływomierz dałem 120zł, może i lepiej by było na oryginalnym tyle że cena 800zł to lekka przeada, a rakiety i tak by mi z samochodu nie zrobiła.