Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powiem wam koledzy ze E34 to jednak czołg, dzis wieczorem wracalismy z kumplem, on ma 525i i mielismy czolowe z nexia, nasze auto w zasadzie duzo nie ucirpialo(policja dowod zabrala, ale auto na chodzie), a nexia nadaje sie tylko na kasacje, nam sie nic nie stalo, a z nexii 3 osoby trafily do szpitala, zaznaczam ze wina byla po stronie Daewoo. BMW górą!!!!!! :jawdrop:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
...na zderzaku nie ma najmniejszego śladu.

Nie no - znowu nie popadajmy w przesadę :) Rozumiem, że to jest taka przenośnia zazwyczaj stosowana: skoro zderzak nie oderwał się, to wszystko OK i nie ma śladu. ;)

pozdrawiam :)

mogę potwierdzić przynajmniej w połowie.

zdarzyło mi się cofając uderzyć w słupa (wąski parking, patrzyłem to lusterkach bocznych) a w środkowe nie :duh:

czując takie jakby gwałtowne szarpnięcie. myślałem że chodnik, patrzę w lusterko - słup :mad2: . myślę zderzak, klapa do wymiany. blady się zrobiłem, wychodzę szybko i zdziwiony, patrzę nawet ryski nie ma. nic. kompletne zero. ależ było moje zdziwienie, i jednocześnie potwierdziło że E34 to prawie jak czołg :P

Kawa1705 te nowsze auta są jak z papieru, robione na ilosc, a nie na jakość :worried:

http://img571.imageshack.us/img571/2675/57735638496931821246812.jpg
Opublikowano

Ja juz przestawilem 3 slupki od znakow. 2 razy tylem, raz sie wygial doslownie, drugi tylko pukniecie, a 3 prawym blotnikiem przy skrecie kol zapomnialem, ze tak stanalem... w lusterkach nie widac, czlowiek kieruje sie sensorami, a one czegos takiego raczej nie wykrywaja.

Na zderzaku jedynie co to lekko odksztalcila sie listwa, a blotnik (przedni) wogole nawet nie zgiety, lekkie obtarcie, a slup juz w idealnym pionie nie stoi :D

Pozdrawiam