Skocz do zawartości

zderzak od m3 power do kombi.czy bedzie pasowal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakiś czas temu miałem mały akcydencik i niestety muszę wymienić przedni zderzak.Skoro muszę, chciał bym zakupić taki jak w m3 power(bo mi się wizualnie podoba)pytanie tylko czy będzie pasował? Szukałem na forum ale zdania są podzielone :?: proszę o jakieś sugestie w tej sprawie.A moje auto to bmw e46 320d turing (2000r).
Opublikowano
wiec jaka jest różnica pomiędzy pakietami m3-power a seryjnymi.czym się różnią :?: no i czy jest oryginał m-power do seryjnych aut np: sedan czy kombi. czy po prostu robią tanie zamienniki z żywicy itp.
Opublikowano
Jakiś czas temu miałem mały akcydencik i niestety muszę wymienić przedni zderzak.Skoro muszę, chciał bym zakupić taki jak w m3 power(bo mi się wizualnie podoba)pytanie tylko czy będzie pasował? Szukałem na forum ale zdania są podzielone :?: proszę o jakieś sugestie w tej sprawie.A moje auto to bmw e46 320d turing (2000r).

ogólnie pasować będzie tylko nie wiem czy nie trzeba m.in zmieniać wlotów od chłodzenia hamulców i przedniej części nadkoli

ale pewności nie mam

Opublikowano

ogólnie pasować będzie tylko nie wiem czy nie trzeba m.in zmieniać wlotów od chłodzenia hamulców i przedniej części nadkoli

ale pewności nie mam

To to jest podstawa żeby zmieniać do zderzaka od eMki

BMW i wszystko jasne...
Opublikowano

OK.dałem sobie rade z małą pomocą kolegi premiera.

wiec wyjaśniam jak by kogoś interesowało.

a więc zderzak oryginalny od m3-power niebędzie pasował ponieważ jest szerszy od standardowych cupe czy sedan,ewentualnie turing.oczywiście jak ktoś się uprze to morze sobie taki założyć, przy okazji zmieniając sobie na błotniki od emki(niema innej opcji).Za to nie powinno być problemów z m pakietami(np.m-technik),zderzaki sedan turing są praktycznie takie same.Cupe też na 99%będzie pasował tylko kierownice na tarcze trzeba zmienić.

Zamykam temat.